!!!! OPRITI Proiectul de OM care propune împușcarea a 1691 de animale!!!!

demos

/ #1798

2016-10-02 08:51

Nu sunt specialist un materia vanatoare. Totusi observ mai mult decat indignat, ca cei pe care ii mandatam sunt preocupati foarte activ de aceasta. Pe scurt: o lege a vanatorii care lasa orice puscas autorizat sa "calce" in picioare orice proprietate fie ea privata sau publica....aceeasi lege care limiteaza oieritul si cainii de stana, aceeasi lege in baza careia se propun vanatori "speciale"... 

"Mai draga domnilor" mandatati de doar 35% dintre noi, ilegitimilor(caci dupa mine indiferent de regulile voastre nu reprezentati si nici nu aveti mandatul poporului), nu ne mai puneti "sula-n coaste", ca odata ne ia dorul de duca si venim peste voi, mana asta de condamnati cu suspendare si va facem ce ar fi trebuit sa va faca parintii vostri pana la 7 ani, educatie. 

In ce lume si pe ce planeta as putea eu mandata pe cineva sa se ocupe de 35% din averea mea, iar el ar putea sa-si bage nasul in tot si toate????? In ce democratie bolnava, o mana de puscariasi cu 35% mandate stabileste cursul istoriei??? Iata ca se poate in tara mea, Romania.  Cand nu primiti mandate mai domnilor politicieni condamnati penal, este pentru ca nu va mandatam sa luati decizii in numele nostru si al copiilor nostri, nu pentru ca dormeam in duminica alegerilor. Este pentru ca va boicotam, nu pentru ca nu ne intereseaza. Este pentru ca nu va dorim pe voi, nu pentru ca suntem interesati de vreun film. Va BOICOTAM! Dar voi ati ales sa ne ignorati pentru ca nu binele tarii il vreti la putere, ci burti de fanarioti e ce faceti. Atat de urati si ne-ispraviti(scriu dezlegat sa se desluseasca foarte clar si pentru voi ce inseamna) sunteti ca nu ati razbit sa daramati in 26 ani ce a cladit un comunist cu poporul lui in tot atatia. Lovi-v-ar iubirea de neam si da-v-ar Sfantul Duh minim de bun-simt! Pana atunci mai politicieni nemandatati, nereusiti, fara reprezentare: carati-va!