Susține echivalarea asistentelor medicale cu postliceală

zapper
Musafir

/ #1

2016-09-24 08:05

Nu ar fi trebuit sa se ajunga la situatia incercarii de echivalare a studiilor!. Ar fi trebuit ca institutiile statului, daca ar fi existat cu adevarat, sa verifice modul fraudulos, bazat numai pe dezinformare, manipulare si minciuni, prin care s-au infiintat facultatile de asistenti medicali, exclusiv pentru satisfacerea intereselor materiale are unora din sistem, cu veleitati de mari politicieni.
Inca nu e tarziu sa se constate ca facultatile astea au aparut prin initiativa unor nenorociti care nu voiau decat cat mai multi bani, justificand infiintarea lor, prin citarea unor reglementari europene care insa... nu impun nimic de fapt si, care mai mult, certifica faptul ca in UE, este luata in consideratie DOAR calitatea de asistent medical certificat, INDIFERENT de forma studiilor acestuia, cu o exceptie in privinta poloniei, care a avut mereu un sistem diferit de pregatire a asistentilor medicali.
Cu exceptia poloniei, care a avut mereu facultati pentru pregatirea asistentilor medicali si acum, si a romaniei, IN NICI O ALTA TARA EUROPEANA, nu exista facultati pentru aceasta categorie profesionala! Nici in Franta, nici in Germania, nici in Italia, nicaieri!