Referendum limitare privilegii parlamentari


Musafir

/ #21

2016-09-05 18:14

Stimate doamne, stimați domni, sunt total pentru limitarea drepturilor parlamentarilor, în sensul că:

a) Un parlamentar ca să țină cu MĂRIA SA ALEGĂTORUL, adică cu poporul, al cărui reprezentant este în Parlamentul României, trebuie să trăiască ca și poporul care l-a ales, tocmai pentru a se lupta ca și el și poporul să o ducă tot mai bine.

b) Nu este permis ca un parlamentar să huzurească, precum burjuii, iar poporul să stea în mizerie.

c) Un parlamentar care nu se luptă pentru industrializarea țării sale, cu o economie strategică, cu șosele multe, pentru o școală modernă, pentru un sistem de sănătate sănătos, pentru siguranța zilei de mâine a poporului, acela nu poate fi considerat PARLAMENTAR.

d) Sunt foarte multe de spus, dar din păcate nu-mi permit acum să le scriu. Dacă mă veți contacta, poate o să spun mai multe, fiindcă: O ȚARĂ ESTE PUTERNICĂ, PRINTR-O ECONOMIE PUTERNICĂ și O FORȚĂ MILITARĂ PUTERNICĂ. Noi nu avem economie, ci numai o piață de consum, nu avem nici o armată puternică, ci suntem doar o mică piesă de șah, pe tabla geopoliticii europene și cele mondiale.

e) Pentru România este suficient un parlament de maxim 150-200 de parlamentari. Sunt mult prea multe agenții, direcții, oficii, etc. guvernamentale, care doar papă banii țării și nu rezolvă nimic ca lumea. Avem un guvern care face doar amatorism în guvernare.