Scoateti taxa radio si tv din factura de curent

Musafir

/ #54

2016-09-01 07:26

-nu ma uit la tv (numai mizerii difuzate) si posturile TVR sunt infecte ca emisiuni
-nu e normal ca sumele imense din aceste taxe sa mentina aceste capuse si ar trebui sa se aloce un buget de subzistenta si restul banilor sa provina din publicitate, donatii etc...poate asa devin si ei mai competitive
-sunt prea multe taxe introduce aiurea de acesti politicieni corupti din ultimii 25 ani si toti care vin la guvernare doar adauga noi taxe dar nu revizuiesc si modifica greselile predecesorilor.
-in ultimii 15 ani nu am ascultat intentionat posturile radio de stat, la TVR uri nu m-am uitat , dar sunt obligat sa platesc. inteleg sa existe un post de radio si unul de tv pt stat , dar nu 70 de posture cu mii de angajati care oricum nu prea fac treaba ....drept urmare nu degeaba Teleenciclopedia fusese aleasa cea mai buna emisiune si cea mai longeviva (cumperi documentare si le comentezi frumos)
Concluzie : cred ca o taxa de maxim 1 euro pe an de gospodarie e mai mult decat sufficient , restul banilor sa ii obtina din alte surse.sa se autofinanteze...asa cum alte televiziuni si posture de radio o fac cu succes.