Salvam baza sportiva CSS6 Bucuresti!

Musafir

/ #44

2016-08-18 04:20

Ma numesc T. Aurelian si am fost sportiv la Olimpia Bucuresti acum dupa atata timp de cand am fost nevoit sa ma retrag din sport mai mergde cate ori am acazia sa ma plimb prin parcul Herastrau.Cu strangere de inima am revazut si peticul de pamant unde ne antrenam eu si cei din generatia noastra .Acum rechinii se bat pentru orice fara de lege sa obtina bani,bani,bani...numai ca cand vine sfarsitul nu vor lua nimic din asta lume,nici macar un pumn de baniIn legatura cu d-na chestor va-s propune intrbarea :ce face tiganul cand ajunge inparat? raspuns -O f..e pe masa.Cum in Romania nu mai e guvrnata de oamenii decat avari si parveniti greu se vor indrepta lucrurile in orice directie bunul simt,practicarea sportului sau ingradirea lui,acaperarea locurilor de munca de "tinerii pensionari" din armata si politie in acelasi timp foarte multi dar absolut foarte multi oameni se hranesc di gunoae ceace pana in 89 nu era de conceput. Disproportia de salarizare iar un element foarte grav,si nu de putine ori ajuta diversi oameni sa aleaga solutia finala:sa isi puna capat zilelor . 

Poate citeste cineva cu capul pe umerisi va incerca sa indrepte cat de putin ceva aspecte de ale vietii. In rest sanatate va doresc tuturor.