Vrem vTube înapoi


Musafir

/ #157

2016-08-10 17:52

Ati inchis Vtube asa cum ati facut cu multe alte site-uri de filme si seriale, site-uri foarte apreciate de urmaritori datorita lipsei de reclame,virusi si anunturi. Site-uri care au fost inchise fara niciun motiv intemeiat. In schimb site-urile porno le gasesti pe net cu tona. Pe alea nu le mai inchide nimeni , ca na..ar fi pacat nu?! Sunt persoane care aproape zilnic se uitau la un film sau isi urmareau serialul pe acest site. Acum ce vreti sa faca aceste persoane? Sa dea drumul la televizor  si sa vada  de dimineata pana seara faradelegi nepedepsite corespunzator,minciuni gogonate rostite de oamenii care ar trebui sa aiba cea mai mare grija de noi sau show-uri televizate de toata jena?! Pe scurt oamenii nu au decat sa vada coruptia din tara asta pentru ca asta e tot ce a mai ramas de vazut aici. Ne-am nascut un popor frumos si inteligent si Dumnezeu ne-a oferit o tara cu toate formele de relief si resursele naturale necesare, dar am ajuns sa fim condusi de niste oameni prosti care se gandesc doar la buna starea lor si ne-au rapit sansa de a face o impresia mai buna in Europa, sau mai bine zis pe toata Terra pentru ca sunt tari din alte continente care au auzit multe despe tara noastra; multe lucruri oribile de care ar trebui sa ne fie rusine si sa nu le acceptam!

Probabil ca acest mesaj nu va fi citit de nimeni si va ramane doar un "alt comentariu stupid al unui alt roman fraierit" . Pentru ca mi-e greu sa cred ca asa-zisilor nostri conducatori chiar le pasa de aceste lucruri pe care poate ca ei le considera "chichite" , dar din cauza acestor "chichite" tot mai numeroase a ajuns tara noastra una dintre cele mai detestate.(ZVONURILE POT DEVENI CELE MAI PERICULOASE ARME MAI ALES CAND ACESTEA NU SUNT PREA DEPARTE DE ADEVAR)

VA ROG REZOLVATI PROBLEMA,IAR PRIN PROBLEMA NU MA REFER DOAR LA ACEST SITE FOARTE BUN INCHIS FARA MOTIV. REZOLVATI TARA,OAMENI BUNI!!!