Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Oltchim, pe când detalii despre uriaşul incendiu?

/ #47890 Oltchim, pe când detalii despre uriaşul incendiu?

2016-08-10 12:28

Oltchim, pe când detalii despre uriaşul incendiu?

 

Pe contul personal de facebook, fostul prefect de Vâlcea, Anuţa Handolescu, rescrie anumite întrebări, pe care le adresează către conducerea Oltchim şi care consideră că i-au fost şterse din cont. Din câte se ştie nu poate şterge din cont ceva decât administratorul contului respectiv. În fine, asta este şi nu este o problemă, ca şi faptul că ar fi deranjat pe cineva întrebările cu pricina.

 

Deci, Anuţa Handolescu adresează întrebări de bun simt conducerii Oltchim şi solicită public răspunsuri pe măsură. Iată ce a scris fostul prefect de Vâlcea pe contul personal de faceebok:
“Oltchim‬ Experiență noua -am postat despre Oltchim si in 5 minute cineva a reușit sa-mi stearga postarea -Oare am deranjat ????
Rescriu- Incendiul de la Oltchim aminteste de anul 2007-13 august. Atunci pagubele au fost de circa 8 milioane de dolari si Oltchim era asigurat ! Pana in 15 noiembrie 2007 Olchim a primit banii de la asiguratori. Astazi pun următoarele întrebări:
1-Este patrimoniul Oltchim asigurat pentru a-si recupera pagubele ?( din cate stiu eu nu este asigurat, dar….poate )
2-In cazul in care nu exista asigurare cine va suporta pagubele? ( firma de insolventa,administratorul judiciar ,conducerea Oltchim sau……statul roman……sau se mai inchide ceva ca nu sunt bani ?)
3-Comunicatul Conducerii Oltchim cand apare? (Este unitate de grad 0 , obligatoriu trbuiau sa comunice public ce s-a intamplat )
Solici raspunsuri pentru ca incep sa am mari îndoieli vis-a-vis de capacitatile manageriale ale „marilor specialisti buni la toate ” care se vantura pe sume mari de bani in economia judetului Valcea si care par a fi cunoscatori in toate!
EU CER PUBLIC RASPUNSURI”

 

Suntem în asentimentul doamnei Handolescu şi aşteptăm cu real interes, şi noi mass-media, un comunicat de presă în care să fie prezentate cauzele care au dus la acest uriaş incendiu. Citind şi câteva comentarii de la postarea cu pricina, observăm că fostul prefect trage presa de mânecă, mai exact, ne întreabă public…”Si voi presa ce faceti????”

 

Păi ce să facem, doamna Handolescu, aşteptăm şi noi ca şi dvs. Personal am sunat la cunoştinţe care sunt angajate în Oltchim, nu din conducere, cei drept, că nu răspund, şi nu ştiu nimic sau pe înţelesul tuturor nu sunt autorizaţi să dea detalii la presă. În concluzie, aşteptăm să li se facă chef celor din conducere să remită un comunicat de presă!!!

http://www.timpuldevalcea.net/?p=17500