VREM BANII INAPOI! JAFUL de la facturile de gaz si curent.


Musafir

/ #935

2016-08-09 12:34

Distribuţia gazului, distribuţia elecricităţii, apa, canalul, telecomunicaţiile, sunt servicii de utilitate publică, cu consumatori captivi. Instrăinarea acestor servicii de distribuire a utilităţilor publice a fost cea mai mare eroare a politicienilor care au condus ţara după anul 1989. Corporaţiile străine care au acaparat serviciile de distribuţie a utilităţilor publice jefuiesc nestingheriţi cetăţenii Românei, având drept lege OBŢINEREA PROFITULUI MAXIM INDIFERENT DE FORMA DE MORALITATE, sub privirile nepăsătoare ale unor instituţii sau persoane ale statului ca de exemplu ANRE(agenţia naţională de reglementări în energie), culmea incompatibilităţii este atestată de faptul că, salariaţii acestor agenţii, cei ce trebuie să împiedice jaful exercitat asupra cetăţenilor Românei, sunt plătiţi de către aceste corporaţii străine care au pus laba pe distribuţia de utilităţi publice în România. Constituţia Românei interzice înstrăinarea bunurilor proprietate publică. Distribuţia utilităţilor publice, implică distribuţia de; gaze, electricitate, apă, telecominicaţii şi alte bunuri proprietate publică, deci aceste servicii de distribuţii de utilităţi publice nu potr fi înstrăinate, fiind de utilitate publică. Aceşti aşa zişi investitori, de fapt jefuitori sadea, nu s-au dus să investească în producţia de bunuri matariale pentru dezvoltarea ţării şi crearea de locuri de muncă, unde este dificil şi unde poţi fi apreciat.
Propun; să fie renaţionalizate distribuţia de utilităţi publice, să fie aduşi în faţa instanţelor de judecată cei ce au iniţiat, promovat şi adoptat legile antinaţionale, anticonstituţionale de înstrăinare a bunuriilor proprietate publică. Ungaria a renaţionalizat distribuţia de utilităţi publice. Dece nu face şi România la fel ?. Probabil din cauza nivelului de corupţie. Dacă distribuţia de gaze, la contoar, se măsoară în metri cubi, dece plata se face în kilowaţi după criterii aleatorii, pentru ca cetăţeanul să nu mai pricepă cum este jefuit de către distribuitorul de utilităţi publice, de regulă o corporaţie străină.
Grupul GDF SUEZ, recent a schimbat denumirea în ENGIE, probabil pentru faptul că vechea denumire avea incorporat cuvîntul SUEZ, fapt ce sugera că acest grup, a fost alungat din ţările africane (Egipt - Canalul Suez) şi a găsit loc călduţ, la noi, pentru jefuirea fără scrupule şi nestingheriţi, a cetăţenilor Românei.