Salvați-l pe Rafael! Ajutați-l să rămână cu mama lui în România!

Nelu Neacsu

/ #46 Halucinatie colectiva?

2016-07-26 09:04

De ceva vreme ma intreb ce nu este in regula cu occidentul. Am o ciudata senzatie de halucinatie colectiva care se amplifica pe zi ce trece ca si cum toti am fi hipnotizati, controlati de la distanta sa acceptam anormalitatile unei societati denaturate. Am senzatia ca ne-am pierdut cu totul busola si ne incurcam in propriile noastre legi ignorand complet bunul simt.

Cum este posibil ca intr-un stat occidental, civilizat (adaugati dvs. restul epitetelor) un individ condamnat la doi ani de inchisoare pentru violenta domestica sa aiba dreptul sa intenteze proces pentru rapire si sa ceara returnarea copilului cand el nici macar nu are tutela copilului? Si cum este posibil ca instantele de judecata dintr-un stat european civilizat, oameni cu experienta de altfel (din nou adaugati dvs. restul epitetelor) poate sa ia in serios o astfel de cerere cand se vede clar ca individul nu cauta decat sa creeze probleme mamei si copilului hastuind-i in justitie.

In ziua de azi chiar oricine se poate folosi de justitie pentru a regla conturi personale? Chiar nu exista pedeapsa pentru asta?