Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Monica Petruţ
Autorul acestei petitii

/ #3 Re: Reluare proces

2016-07-24 00:09

#2: Gabi - Reluare proces 

  - Instanţa a stabilit ca Anamaria Nedelcu să aibă autoritate părintească exclusivă pentru Anthony, sentinţa nu este definitivă.

 "01.07.2016, Ora estimata: 12:00, Complet: C 5 Familiei Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite actiunea. Stabileste locuinta minorului … la domiciliul reclamantei-mama, in Romania, cu exercitarea autoritatii parintesti asupra minorului exclusiv de catre aceasta. Constata ca minorul nu este in stare de nevoie, astfel incat ia act ca nu se solicita obligarea paratului (tata) la plata unei pensii de intretinere in favoarea copilului său. Ia act ca nu se solicita cheltuieli de judecata.Executorie. Cu apel in 30 de zile de la comunicare. Pronunţată in şedinta publică, azi, 01.07.2016.  Document: Hotarâre  10280/2016  01.07.2016"    

- Dosarul în care este judecată CONTESTAŢIA LA EXECUTARE CU PRIVIRE LA RETURNAREA LUI ANTHONY ÎN CANADA, nu a fost finalizat.  

"Complet: C 5 Familiei Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei calitatii de reprezentant a avocatului din oficiu al intimatului-creditor. Constata ca mandatul aparatorului din oficiu nu indeplineste conditiile de forma impuse de art. 5 alin. 2 din Legea nr. 369/2004 (forma republicata la 25.06.2014) si nici nu se extinde la prezenta cauza-contestatie la executare. Dispune citarea intimatului, la domiciliul din Canada cu copie actiune +incheiere suspendare executare + prezenta incheiere. Preschimba din oficiu termenul acordat in sedinta publica, de la 30.09.2016 la 23.12.2016 C5fam, ora 08.30, cu citarea partilor. Cu cale de atac odata cu fondul. Pronuntata in sedinta publica, azi, 12.07.2016.  Document: Încheiere de şedinţă    12.07.2016"  

- Am postat în 8 iunie un anunţ în care am explicat că Anamaria are mai multe dosare în curs de judecată: „UPDATE: Completul de judecători de la TMB a respins apelul tatălui lui Anthony si, in continuare, returnarea copilului e oprită temporar (suspendată), până va fi solutionată definitiv contestația impotriva returnarii copilului in Canada. Urmează celelalte termene de judecată, în dosarele pe care le găsiţi la link-urile de mai jos.

Astăzi, 8 iunie 2016, la orele 14, Tribunalul Bucureşti - Secţia a V-a Civilă stabileşte dacă va fi pusă în executare returnarea lui Anthony în Canada, în  Dosarul nr.19086/3/2016 .

Instanţele judecătoreşti din Bucureşti au decis ÎNAPOIEREA COPILULUI ÎN CANADA!!!

Ulterior, un complet al Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti a decis suspendarea executării deciziei, adică, TEMPORAR, Anthony să NU fie înapoiat în Canada, dar avocata tatălui a atacat acea sentinţă de suspendare şi astăzi, la Tribunalul Bucureşti, se judecă apelul împotriva sentinţei de suspendare a returnării copilului. După decizia de astăzi, în dosarul în care Judecătoria a dispus suspendarea returnării copilului,  va fi judecată şi contestaţia împotriva returnării lui Anthony în Canada.

Mai există un dosar cu privire la reîncredinţarea minorului, adică să fie încredinţat copilul mamei.

  Voi continua să postez anunţuri la petiţie şi, în funcţie de situaţie, vă voi comunica ceea ce putem să facem.  

Toate cele bune!

Monica Petruţ    




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...