Legea pentru alăptatul în public


Musafir

/ #76 tia

2016-07-07 12:53

#6: - Re:  

 Ce agresivă esti. Ai putea sa fii un pic mai educată. Sper ca nu iti educi copilul in acelasi mod in care ai vorbit. Un copil are nevoie nu numai de hrana ci si de educație si prea o ai tu ca sa o dai si copilului tau.

Eu tot sustin crearea cat mai multor camere speciale pentru alaptat. Ok, cand nu-s, alaptezi acolo unde te-a prins momentul, dar totusi pentru confortul tuturor este bine sa te retragi un pic mai in spate. Nu toti se simt confortabil sa vada cum alaptezi si nici copilul poate nu se simte bine cand e multa lume in jur.

Eu inainte sa nasc detestam femeile care stăteau de vorba si la un moment dat pac, isi scoteau sânul si alaptau. De ce le detestam? Pentru ca nu stiam cum sa reactionez, nu puteam nici sa ma uit la sânii ei, dar nici sa imi arunc ochii in alta parte. E ciudata situatie. Nici acum nu le agreez, dar le accept.

Eu am alaptat pana la 2 ani. In tara in care locuiesc, exista legea care sustine alaptatul in public, dar totodata exista si o multime de camere de alaptat, cu lumina difuza, un loc calm, cald si primitor. Copilul meu nu vrea să suga daca e gălăgie, agitatie, lume multa, iar Eu nu suport sa imi scot sânul decat in cazuri exceptionale. Nu ma simt confortabil. Si cu toate astea am alaptat exclusiv pana la 6 luni si apoi pana la 2 ani. Nu a luat biberon si suzeta niciodată. A crescut un copil sănătos si fara sa-l alaptez in orice loc aglomerat. Si da am alaptat in avion, in mall, in restaurant. Toata chestia era ca ma retrageam intr-un loc unde nu deranjam si nu eram deranjati. Desigur ca nu in wc.

Voi asa va agitati sa alaptati in public si deveniti agresive si răutăcioase si din cauza asta lumea este impotriva acestui lucru frumos si firesc. Calm down. Si da sustin petitia asta, dar totodata ar fi bine sa creeze si locuri de alaptat mai multe.