Grațiere pentru mama care a furat un... cașcaval pentru fetița sa


Musafir

/ #42

2016-07-07 12:23

ROMANII SUNT MACELARITI DE ORGANIZATIA CRIMINALA DENUMITA LEGAL ,,JUSTITIE”

In Slatina judetul Olt, oras cu daua strazi, s-au format zeci de grupari mafiote de crima organizata conduse de magistrati.
S-a nu uitam de SPAGA luata de Presedinta Tribunalului Olt CARMEN MARNESCU, de SPAGA luata de MInistrul de finante DARIUS VALCOV sau de clanul SANDU ANGHEL zis ,,BERCEA MONDIAL” etc., etc., etc.
Acesti camatari emit hotarari false, la serviciu. si mai si primesc bani pentru asta.
1. Magistrati olteni au condamnat un OM NEVINOVAT pentru, ,, FAPTE INEXISTENTE” fara sa fi identificat vreun inscris in urma caruia s-a motiveze HOTARARILE lor.
2. Magistrati olteni ,respectiv procurorul DNA - MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA au creat un prejudiciu fictiv de 221.578,88 lei si au platit martori mincinosi cu dosare penale cu cate 10.000 lei/persoana pentru a condamna UN OM NEVINOVAT.
In fapt:
I. Pentru un prejudiciu de 43.561,25 lei + TVA creat fictiv de procurorul DNA MARIN CALUSARU in dosarul 10882/311/2010, prin platirea unor declaratii de martor mincinoase cu 10.000 lei /persoana DIN SALARIUL SAU (in inscrisuri si-a bagat picioarele) un OM NEVINOVAT a fost condamnat de judecatori:
1. CONSTANTIN LUIS 3 ani si sase luni inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatorul Constantin LUIZ, in cuantum de 43.561,25 lei + TVA cu titlu de daune materiale.
2. PETCAN ROMEO – IULIAN 4 ani inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatorul Constantin LUIZ, in cuantum de 43.561,25 lei + TVA cu titlu de daune materiale.
3. TRIFANESCU VALENTINA SI SILVIU VISAN de la Curtea de Apel Craiova 4 ani inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatorul Constantin LUIZ, in cuantum de 43.561,25 lei + TVA cu titlu de daune materiale.

II. Pentru un prejudiciu de 169.651 lei CREAT FICTIV de Prim- procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-NUTA in dosarul 10462/311/2010, care a volorificat cantitatea de 21.125 kg. de aluminiu prin firmele familiei un OM NEVINOVAT a fost condamnat de:
1. judecatorul CHIRCUSI NICOLAE CATALIN la trei ani inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA in cuantum de 169.651 lei cu titlu de daune materiale
2. judecatorul CIOBANU GHEORGHE si judecatoarea BALACI LIANA de la Curtea de Apel Craiova la UN AN SI SASE LUNI INCHISOARE cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA in cuantum de 169.651 lei cu titlu de daune materiale.
Judecatorii Curti de Apel Craiova TRIFANESCU VALENTINA si CIOBANU GHEORGHE formau completul de judecata C7ap in dosarul penal nr. 10462/311/2012.
Intrand pe rolul Curti de Apel Craiova dosarul penal 10882/311/2010*, a fost repartizat completului de judecata format din judecatori:
1. Claudia Lautaru si
2. Dumitru Onita.
Judecatori TRIFANESCU VALENTINA si CIOBANU GHEORGHE la comanda MAFIEI se despart si formeaza noi complete de judecata pentru cele doua dosare ce apartin MAFIEI ALUMINIULUI ROMANESC
Primul dosar penal fabricat de Procurorul DNA CALUSARU MARIN platind martorii cu cate 10.000 lei, CREIAZA UN PREJUDICIU FICTIV de 43.561,25 lei + TVA, a fost judecat din prima infatisare de judecatoarea TRIFANESCU VALENTINA si judecatorul SILVIU VISAN condamnand UN OM LA 4 ANI INCHISOARE cu executare si plata prejudiciului creiat fictiv de procurorul DNA MARIN CALUSARU si judecatorul Constantin LUIZ .
Al doilea dosar penal fabricat de Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA fara probe, pentru care acelas OM NEVINOVAT (luat noaptea din pat) dupa ce a valorificat cantitatea de 21.125 kg. de aluminiu prin firmele familiei CREIAZA UN PREJUDICIU FICTIV de 169.651 lei, a fost judecat de judecatoarea BALACI LIANA si judecatorul CIOBANU GHEORGHE si condamnat la UN AN SI SASE LUNI inchisoare cu executare si plata prejudiciului creiat fictiv de Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA prin firmele familiei.
In Romania nu poate scapa de coruptia din sistemul putred de teroristi romani legitimati de stat ca magistrati si conduc firme proprii prin interpusi !.
Ce sume mari de bani sau dus pe căi neştiute spre acesti procurori MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA si judecători TRIFANESCU VALENTINA, CIOBANU GHEORGHE, SILVIU VISAN, BALACI LIANA, CHIRCUSI NICOLAE CATALIN, CONSTANTIN LUIS si PETCAN ROMEO – IULIAN?
- Pentru un prejudiciu de 221.578,88 lei CREAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA si Procurorul DNA Calusaru Marin un om a fost condmnat la 7 ani inchisoare cu executare de prima instanta si la 5 ani si sase luni inchisoare de Curtea de Apel Craiova care are ,,ORBUL GAINILOR” la probe.
- Pentu un prejudiciu 51.927 lei, CREAT FICTIV de procurorul DNA CALUSARU MARIN, judecatori TRIFANESCU VALENTINA si SILVIU VISAN condamna un OM NEVINOVAT la 4 ANI DETENTIE;
- Pentu un prejudiciu de 169.651 lei, CREAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA care a volorificat cantitatea de 21.125 kg. de aluminiu prin firmele familiei, judecatori BALACI LIANA si CIOBANU GHEORGHE condamna un OM NEVINOVAT la UN AN SI SASE LUNI DETENTIE;
Pentru un prejudiciu de trei ori mai mic CREAT FICTIV de un CRIMINAL CURTEA DE APEL CRAIOVA condamna de trei ori mai multi ani DETENTIE.
- Îmi este jenă de conducatorii aestor institutii, dar eu pe acesti oameni imorali, lipsiți de onoare, respect și corupti ii numesc ,, CRIMINALI”.
,,Eu nu întrebuinţez cuvântul CRIMINAL pentru ca să insult pe cineva”.
Eu le spun CRIMINALI la toti cei care condamna la ordin sau pe bani pentru că aşa cred eu că se numesc ei şi de altfel - mi se pare ca – sunt singuri infractori care nu raspund pentru faptele lor" fiind protejati de DNA si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Coruptie ( Daca furi miliarde ramai cu banii si primesti pedeapsa cu suspendare iar DACA NU FURI NIMIC te ia de pe strada procurori MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA si te condamna ani grei de puscarie).
Dupa parerea mea acesti CRIMINALI platiti sa apere oameni, nu sa-i distuga, pentru bani au mancat tone de ,,RAHAT” in ordonantele si RECHIZITORIILE lor, FARA SA ARATE O SINGURA PROBA CONCLUDENTA ce reprezenta o infractiune comisa de acest OM NEVINOVAT.
Acesti CRIMINALI judeca la comanda!!!!....prefera sa distruga destine, cariere, familii, sa ucida indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti excesiv in dosare penale deschise la comanda !!!!.
Le-am aratat procurorilor si judecatorilor probe certe si concludente, insa probele (inscrisurile) pentru procurori MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA si judecători TRIFANESCU VALENTINA, CIOBANU GHEORGHE, SILVIU VISAN, BALACI LIANA, CHIRCUSI NICOLAE CATALIN, CONSTANTIN LUIS si PETCAN ROMEO – IULIAN, NU SUNT BANI.
Acesti CRIMINALI fac parte dintr-o instituție care nu dă seamă nimănui, care nu catadicsește să se explice în fața nimanui si sunt aparati de Parchetul General si D.N.A.
Vă cer iertare acelora dintre dvs. care, citind aceste rânduri, veți fi deranjați de exprimarea mea, dar acest om NU A FOST JUDECAT.
Acest om A FOST BATJOCORIT in salile de judecata din ROMANIA ( infatiserile facandu-se numai cu SALA GOALA) de CRIMINALI numiti mai sus care continiu i-au bagat PUMNUL IN GURA.
A recuzat judecatorul ca dicteaza grefierei numai ce vrea el, fara sa tina cont de declaratiile martorilor si a primit amenda 2.500 lei, PENTRU ATITUDINE IREVENTIOASA.
Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri s-a cereti spre consultare inregistrarile de sedinta din dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012. s-a vedeti CUM AU DISTRUS PROCURORII SI JUDECATORII VIAȚA UNUI OM NEVINOVAT.
Eu am avut încredere în JUSTITIE în profesionalismul lor, dar acum, pus în fața realității, descopar cu groază ca JUSTITIA judeca numai pe bani si constat ca 90 % din detinuti din inchisori sunt condamnati pentru ca nu au avut banii sa dea la judecatori CRIMINALI care vor banii, NU PROBE.
Descoperim ca JUSTITIA are un dispreț terifiant față de viața noastră, sunt complici la genocidul creat de ei si nu dau nici măcar O CEAPĂ DEGERATĂ pe viața noastră.
Acestia protejaza clanurile interlope, mafioţii, milionarii analfabeti, maneliştii şi cam toate categoriile de şmecheri care sfidează România aproape zilnic CU UN LUX OPULENT INEXPLICABIL CA SI AL LOR.
In fata interlopilor care au acaparat sferele puterii, institutiile statului devin neputincioase.
Ipotent a devenit DNA-ul Laurei Codruța Kövesi care a fotocopiat dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012 si ne-a chemat la DNA sa-i informam daca in afara inscrisurilor mai avem si alte probe ca ei sa le distruga.
Ipotent a devenit si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Coruptie care caseaza tot.
Ipotent a devenit si CSM-ul care dupa numire nu mai are control asupra magistratilor acoperiti de diplome false.
„Vai de zilele noastre! Ce-aţi făcut din noi, neisprăviţilor?”
Vasile Ilie