Onestiul vrea apa


Musafir

/ #18

2016-07-06 13:45

Stimați cetateni ai Municipiului Onesti,
dupa cum stiti de mulți ani trecem printr-un calvar cu apa la Onesti. Poate nu toti stiti dar noi Onestiul suntem singurul oras din tara care are cele doua servicii :Apa-Canal privatizate!
Acest patron stie doar sa ne mulga de bani si ne vinde o apa otravitoare si aia cu portia. Primaria Onesti poarta litigii de multi ani cu acest patron pentru a reintra in posesia infrastructurii si a investi pentru modernizarea acesteia.
De altfel pentru cei care nu au auzit Onestiul risca sa piarda daca pana la sfârșitul anului nu intra in posesia Infrastructurii de 30 milioane de euro,bani Europeni.

Fac APEL intelectualilor onesteni oricine ar fi acesta sa se ocupe de organizarea unui MITING DE PROTEST in fata sediului APA-CANAL in luna august si onestenilor pentru a participa la acesta, indiferent de culoare politica!!!

Nu este suficient sa facem comentarii pro sau contrs pe facebook sau sa vorbim pe la colturi.

Trebuie sa venim in sprijinul moral al comunitatii noastre al situatiei prin care trecem.
Aici nu e vorba de politica oameni buni. Avem de-a face cu acest patron care se încăpățânează sa redea Onestiului ce e al onesteanului. Ganditiva unde vom ajunge pe viitor daca pierdem acest tren al investitiilor?
HAIDETI SA FIM UNITI si sa ne cerem dreptul la apa.
Luați va rog in serios aceasta situație, nu lăsați doar Primaria sa o rezolve.
Noi suntem victimele.... pe noi ne ajutam,semnaland rezolvarea acestei situatii.
Distribuiti aceasta postare si poate cineva competent o va si pune in aplicare, gata cu nepasarea... VREM APA LA UN PRET REZONABIL DE CALITATE SI CONTINUA!!!