Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

huooo

/ #524 Re: Re: Re:

2016-06-02 06:44

#521: - Re: Re:  

 Copiii sunt facuti de oameni normali. Cu ce drept vin homosexualii sa ceara copiii oamenilor normali, si sa explice ei cu ar trebui educati copiii oamenilor normali.

 

Sa isi educe copiii lor. Pai stai ca ei nu pot face copiii. Adica nici un "cuplu" gay nu a educat vreodata vre-un copil al lor fiindca nu au avut niciodata in istorie copii.

 

Adica imbecilul care tipa ca gay-ii stiu sa educe este un mincinos spurcat. Uitati cu cata incredre tipa el cum ca homosexualii care nu au crescut niciodata un copil - depravatii astia - ar fi cica ei in stare nu la fel de bine ci MAI bine sa educe un copil.

 

Mama lor de mincinosi spurcati si tupeisti. A ajuns unul fara copii sa ne dea lectii ca stie el cum se educa copiii. Si el chair crede in mintea lui bolnava ca ar fi in stare sa creasca un copil - ce inconstient.

 

Romani, sa va fie mila daca nu de voi insiva - macar de copiii care vor fi ucisi cu salbaticie de aceste bestii inconstiente - in momentul cand vor putea adopta copii. Un cretin care nu a avut copii crede sus si tare ca el educa mai bine decat o mama si un tata - ganditi-va doar cum vor maltrata si abuza orice copil nevinovat le cade in mana. Si in mintea lor bolnava ei vor crede ca e bine ce fac.