Promulgarea legii pentru cresterea indemnizatiilor pentru mame!


Musafir

/ #131

2016-04-12 10:22

"Nu atacam la Curtea Constitutionala legea care majoreaza indemnizatiile pentru mame. Daca gasim surse financiare ne-o asumam noi ca Guvern, dar o sa vedem la rectificare. Pana atunci, daca nu o sa gasim finantare, nu o aplicam", a afirmat Dacian Ciolos, citat de Mediafax. 


Intrebat de jurnalisti cum se poate evita neaplicarea legii, premierul a mentionat forma juridica care face posibil acest lucru: "Se poate proroga. Orice decizie se poate proroga asa cum, in fiecare an, sunt legi care sunt prorogate.""Nu atacam la Curtea Constitutionala legea care majoreaza indemnizatiile pentru mame. Daca gasim surse financiare ne-o asumam noi ca Guvern, dar o sa vedem la rectificare. Pana atunci, daca nu o sa gasim finantare, nu o aplicam", a afirmat Dacian Ciolos, citat de Mediafax.

Intrebat de jurnalisti cum se poate evita neaplicarea legii, premierul a mentionat forma juridica care face posibil acest lucru: "Se poate proroga. Orice decizie se poate proroga asa cum, in fiecare an, sunt legi care sunt prorogate."