Desfiintati limitatoarele de viteza din Brasov!

A.

/ #22 Re: Re: :)

2016-03-18 19:19

#18: Dragoș - Re: :) 

 Aduci in vorba niste argumente care nu au nici o legatura logica "femeile carau niste plase grele", asta nu inseamna ca nu poti sa te uiti in stanga sau in dreapta sa te asiguri ca pieton inainte de a trece. Vezi ca opreste o masina pentru tine insa mai sunt alte benzi pe langa aia sau din sens opus? Te asiguri si pentru benzile respective. Asta ar face orice om intreg la cap si nu ar merge pe ideea "sunt pe trecere, trebuie sa opreasca". Viata ta nu depinde de ce gandeste soferul sau reactiile lui, ci de actiunile pe care le iei tu in primul rand ca viata ta sa fie in siguranta.

Odata ce gandesti lucrurile din mai multe perspective, o sa iti dai seama cat de inutile sunt acele opritori iar de banii aia se puteau face alte lucruri care sporeste vederea pe timp de noapte la trecerile de pietoni. 

Sa nu mentionam ca unele dintre aceste opritori(cel putin pe unde am trecut eu) sunt gandite foarte prost. Ex: trecerea de pietoni de la coresi inainte de sensul girator cu str Henri Coanda (cand toata lumea se deplaseaza cu o trecere mai sus dinspre coresi -> statie si invers) sau cel mai lung opritor de pe calea bucuresti cand te deplasezi spre str Carpatilor si nici macar nu poti sa treci peste el ok ca este in curba.