Eliminati-taxa-pe-apa-de-ploaie-din-Ploiesti!

Musafir

/ #18

2015-12-23 09:55

Nu sînt de acord ! Să plătească patriarhia, că tot le dă bani de pomană ! Ploaia vine de sus , de la Doamne-doamne ! S-o plătescă EA ! Plouă sau nu plouă, plătesc lună de lună 12 metrii cubi de apă de ploaie ! Azi, 23 decembrie 2015, a venit să plătim facture la apă. Nimic deosebit. A venit femeia care încasează facture, adică banii, mai devreme . Vin sărbătorile și toți au liber. Dar ca să vezi : pe factură era NUMAI APA DE PLOAIE !?!?!? CUM VINE ASTA ??? APĂ N-AM CONSUMAT DELOC ??? SAU NU AU BANI DE PREMIERI ?????? LUNA CARE VINE, MAI MULT CA SIGUR, VOI PLĂTI IAR APA DE PLOAIE !!! PE ACEEAȘI PERIOADĂ. Dacă era un preț symbolic, mai mic decît apa reziduală, mai ziceam. Dar mă îngrozesc cînd vine facturA de APĂ ! MAI MULT CA CEA DE LA GAZE SAU DE LA ELECTRICA !!! E O NENOROCIRE PENTRU POPORUL ĂSTA SĂ PLĂTESCĂ TAXE NUMAI CA SĂ SE ÎMBOGĂȚEASCĂ UNII !!! CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN LE DORESC CELOR CARE AU INVENTAT TAXA PE APA DE PLOAIE, CELOR CE O PUN ÎN APLICARE CÎT ȘI CELOR CARE NU ELIMINĂ ACEASTĂ LEGE ABERANTĂ, MULTĂ CĂLDURĂ ! CÎT MAI MUUUUULTĂĂĂĂ CĂLDURĂ, NU ÎN SUFLET, CI ÎN CASĂ ! ADICĂ SĂ-I ARDĂ FOCUL ȘI SĂ-L STINGĂ CU APA DE PLOAIE CARE MI-A CĂZUT MIE ÎN CURTE TOT ANUL ! CRED CĂ N-O SĂ LE AJUNGĂ SĂ STINGĂ NICI UN BĂȚ DE CHIBRIT !!!