Spune NU Ansamblului Rezidential din Strada Jepilor, Brasov !


Musafir

/ #57

2015-12-16 18:03

Astfel de proiecte de locuinte se fac cu acordul Primariei, consilierilor, la propunerea investitorilor, beneficiarului, etc. si in special a celor NEVAZUTI care au banul si se afla in spatele celor vazuti. Trist e faptul ca toti factorii implicate in astfel de proiecte ne pun pe noi cetatenii simpli platitori de taxe si impozite (mereu majorate) in fata faptului implinit, pt ca déjà au fost investiti bani in proiecte, diverse studii ce insotesc proiectul.
Daca noi am fi cetateni si nu o populatie, poate am reusi sa ne facem cunoscute opiniile si cineva ar tine cont si de noi.
Constructia acelor blocuri in taman acel loc in Racadau denota faptul ca ei ne dispretuiesc si ne distrug viata cu buna stiinta. Lacomia lor n-are margini, noi existam pentru ei doar atunci cind au nevoie de voturile noastre; oare noi n-avem nici o vina?
In Racadau pe drumul spre Postavarul sunt ZONE TAIATE LA RAS! In padurile din jurul Brasovului s-au auzit drujbele si s-au carat arbori cu diverse utilaje ani de-a rindul, din primavara pina-n toamna , acum au ramas numai cioate si crengi de-a valma!
Chiar nu se mai satura imbuibatii zilei? Sa construiasca pe locurile unde odinioara existau fabrici si uzine si pe care tot ei le-au distrus, cum ar fi Hidromecanica, fostul Tractoru-Coresi, fostul stadion ICIM, toate astea au utilitatile la usa.
In jurul Vienei exista un inel de padure cu o latime de 30 km (padure intretinuta la cele mai inalte standarde-NU SE TAIE O CRENGUTA FARA APROBARE si fara a fi inlocuita) pt mentinerea unui aer curat pt locuitorii Vienei. Acolo bag sama ca sanatatea oamenilor conteaza pt autoritati.
APEL CATRE AUTORITATI! pe noi oamenii de rind ne-ati deposedat abuziv de multe bunuri , NU NE LUATI SI AERUL, CA IN REST NE-ATI LUAT CAM TOT INCLUSIV SPERANTA!
In tara nu mai avem nici brazi, nici schele de titei, iar muntii inalti nu mai au paduri pe ei, iar ogoarele cu spicele de griu le-ati vindut strainilor!