Admiterea in clasa a V-a prin teste cf. programei scolare oficiale

Musafir

/ #36

2015-12-10 07:43

Pentru ca am trei copii ,iar viata lor in actualul sistem de invatamant ,cred ca-i inhiba,dezumanizeaza,degradeaza atat fizic,intelectual ,dar in primul rand ii traumatizeaza emotional cu efecte devastataoare pentru existenta lor ulterioara.Scoala ar trebuii sa fie armonioasa,captivanta,unde copii sa primeasca informatii necesare unei culturi generale complete, nu un BAU-BAU, cu multe cadre didactice lehamisite ,nemotivate ,nemunerate, care in loc sa-i dezvolte ,sa-i slefuiasca ca pe niste adevarate diamante ,ii mocirlesc,ii ...,transormandu-i in majoritate in adevarati monstrii incapabilli sa se adapteze frumos la viata,dimpotriva. Atentie la ce seminte sadim in inima copiilor. Acele roadea le vom culege. Cele aratam ca e imporant ? Munca, efort,sacrificiu,disperare,deznadejde ... pt ce ? pt bani ? Ce vor face cu ei cand ii vor avea, daca vor fii singuri,izolati,marginalizati. Uitam sa transmitem adevaratele valori ale vietii; prietenia,onestitatea,BUNATATEA,compasiunea,BUNUL SIMT,RESPECTUL .TOT intr-un cuvant. Pacat ca am ajuns sa traim intr-o astfel de lume in care adevarata valoare sunt Banii ,nu ?Pt asta invata copii nostrii,nu ? Sa fie cei mai buni,nu ? Cei mai buni la ce? La a face bani ? pt ei calcam tot in picioare .Toate valorile crestine tot. BANUL ESTE UN DIAVOL SPURCAT CARE DOAR DISTRUGE.Din pacate ,cu acordul nostru si copii nostrii.