TUDOR CHIRILA-VOCEA POPORULUI

NSPNTJ

/ #5 Scrisoare către generaţie

2015-11-05 16:06

#2: -  

     Două mesaje care trebuie să ne rămână pe undeva printre cei 100 000 000 000 neuroni din naștere și pe care îi cam lăsăm să doarmă deși au timp etern când plecăm către Rai/Iad dacă nu sunt aici pe pământ și trebuie să ne îndreptăm către Calea Lactee.

     Să ne rămână ca, din când în când, să avem coșmaruri pentru ceea ce am făcut și nu trebuia să facem sau pentru ceea ce n-am făcut și trebuia să facem.

      Culmea, deși ne dăm credincioși, ne spovedim și luăm păștițe cu lingurița) majoritatea nu ne recunoaștem prostiile grave pentru țară și neam. Am vândut pe nimic țara la străini sau am transformat-o în ruine și astfel am amanetat viitorul a cel puțin șapte generații! Astfel am călcat pe jertfa a zeci de milioane de români cu mormânt necunoscut din Germania și până la Vladivostok-Siberia! Jertfa ca noi nesimțiții și lașii să mai avem 1/7 din pământul strămoșilor (de acum două milenii) și să mai vorbim cea mai evoluată limbă care s-a vorbit pe planetă și despre care habar nu avem și nu o respectăm!

1.Tudor Chirilă, Scrisoare către generaţie

2. Nicolae Adrian Muscalu, Mesaj pentru o generație supusă unor străini