Demisia, Oprea! Încetați abuzul de coloane oficiale!

Lt. (r) (M.Ap.N). „Schlossadler”

/ #200 Au prezentul nu ni-i mare? N-o să-mi dea ce o să cer? N-o să aflu într-ai noştri vreun falnic juvaer

2015-10-23 10:21

Băi, cât mama draaqului o să mai fie ținut în brațe, periat și revalorizat căpitanul ăsta izmănar, din „glorioasa” armă a chiloțar-izmănarilor mânuitori eroici ai aruncătoarelor de fasole?
Căpitane Oprea, băi jeneral opincar de mucava, manufacturat la apelul bocancilor, ascultă comanda la mine: UN PAS ÎN SPATE, MARȘ (DRACULUI)!
Ia uite, bre, cât tam-tam pentru O NULITATE cu patent, un profitor, un oportunist și un fripturist nepereche!
IZMĂNARE, FĂ UN PAS ÎNAPOI de bună voie, până când n-or să vină colegii tăi - ofițeri în rezervă, de arme combatante în prima linie (you know - the yelow epaul
et !) având intact SIMȚUL ONOAREI și al DEMNITĂȚII, ca să te silească să faci acest pas imperios cerut de evenimentele actuale.
Gata, căpitane.
Doina Cornea nu mai trebuie ... „cazată” în zilele Loviluției, la Căminul Militar de garnizoană, Miron Cosma nu mai are nevoie de ... ofițer de legătură.

Mafia ta ucrainească, transpartinică, camarilă condusă de udrea, cocoș, bittner et ejusden farinae este sau va fi cazată la Beciul Domnesc pentru multe cincinale.


GAME OVER, CĂPITANE!
Lumea ta se prăbușește vertiginos.
Dumnezeului tău marxist - Bunicuța Ivan Ilici Kaghebescu - îi fluieră pe la urechi un sunet sglobiu de clanțe nichelate, manufacturate din oțăl Krupp.

CĂPITANE de intendență, UN PAS ÎNAPOI, MARSCH! (până nu e prea târziu!)