Alexandru Florian, Poporul Român te declară indezirabil!

UN ROMÂN NATIV

/ #397 Ieși afară din România, spurcăciune!

2015-09-08 10:50

Ieși afară din România, spurcăciune! Ai furat două prenume de la români ca să pari a fi român, dar înăuntrul tău tot urâciunea pustiirii ai rămas. 

Dacă noi, românii suntem antisemiți (termen inventat de voi - jidovii pentru autovictimizare și extorcarea de bani de la popoare), cum îți explici jidovule că îl iubim pe Iisus Hristos? Cum îți explici că îl iubim pe Radu Gyr atât de mult încât i-am învățat versurile? Cum îți explici că pe timpul conducerii legionare a fost înființat primul teatru evreiesc din România, al cărui Prim Director a fost chiar evreul LEGIONAR Radu Gyr? Același teatru la care ULTERIOR,  trădătorii de neam v-au lăsat să îi adăugați și titulatura „de Stat”. Aveți cumva impresia că statul român este jidovesc? Ați vrea voi!...dar vă sfătuiesc să vă luați gândul!

De Valeriu Gafencu ai auzit? Era legionar și a salvat un jidov de la moarte. De Căpitanul Corneliu Zelea Codreanu ai auzit că a salvat un copil jidov de la înec? Sigur că nici nu vrei să știi. Ar fi o suferință prea mare pentru tine să afli că printre voi, jidovii, mai sunt și oameni cu suflet.