CEREM DREPTUL POLITISTILOR DE A FOLOSI ARMA PENTRU AUTOAPARARE, DREPTURI CA IN UE

NSPNTJ

/ #124 Poate învățăm ceva din sacrificiul polițistului erou care a scăpat de mizeria în care trăim

2015-08-21 22:13

   1. A scăpat și de suferința personală căci este greu să refaci un om dezintegrat în așa fel încât să mai trăiască normal. Colegii lui s-au comportat lamentabil inclusiv cu ideea de a-l repara pe bani grei cei din "Țara sfântă"! care ne-au reparat și MIG-urile de-au căzut apoi ca muștele și-au pierit piloți superinstruiți,etc. din cauza unor decidenți cioflengari/găinari/lași/trădători,etc. Desigur suportați de noi peste noi, ca șefi incompetenți!

   2. Nu știu ce li se predă la școală la polițiști! Dar am spus că încă din clasele primare trebuie să ni se predea la toți lecția că ne naștem fără "piese de schimb", și că trebuie să ne respectăm ființa noastră dar și pe a celor din jur! Încă un lucru elementar pentru polițiștii (mai ales cei de la circulație): oprirea unui dement care conduce o mașină nu se face cu propriul corp! Măcar sacrificați o mașină a Poliției, cât de firavă ar fi! S-au recuperați din tancurile tăiate televizat pe vremea excrocului de Babiuc din echipa "salvatorilor" de top!

    3. Pentru turcaleți să le construim o moscheie în mijlocul capitalei României! Ștefan cel Mare și Sfânt, Vlad Țepeș,etc. și cu eroii căzuți în războaiele de apărare contra turcaleților se răsucesc în mormânt! Cu sabia lui Ștefan cel Mare și Sfânt încă se laudă turcaleții deși au primit lecții nenumărate de la români! Inclusiv la 1877 când comandantul lor Osman Pașa s-a predat la români! Regele de import (care, cu prilejul comemorării și dezvelirii statuii de la Iași, și-a permis să sfideze memoria lui Ștefan cel Mare și Sfânt și a istoriei românilor) l-a eliberat gratis! N-a solicitat nici sabia "Cavalerului Creștinătății" sfidat și de plagiatorul șef - pușcăriabilul cu mentor un premier pușcăriaș, care a aprobat/decis construirea moscheii!

    4. Reamintesc aici și de arăboiul din Pitești care (ca și turcaletele care și-a bătut joc de Poliția Română, de România și de români) a regulat sute de minore proaste/curve ca mama lor/șantajate/înfometate! S-a îmbogățit și este protejat acum cu concursul unor excroci români din politică/poliție/parchet/instanțe! 

   5. Poate, poate, prin acest sacrificiu și comentariile de mai sus își revin la demnitatea anesteziată pe regimul iubiților "salvatori" măcar 10 polițiști români! Aș vrea să fie precum unul cunoscut acum circa 15 ani și care era scărbit de mocirla zilnică frământat tot zilnic cu ce DERO s-o spele!

    6. Vă mai spun trei povești la care am fost martor ca să ne spălăm de durere. În "elanul revoluționar" am cunoscut un personaj tare (și ulterior ne-am împrietenit) care i-a făcut mamă-sa pomenile după ce-a trecut Dunărea înot, pușcărie la sârbi (unde era cazat cu un alt român care se umilea la maxim în fața gardienilor sârbi și căruia acest personaj i-a promis c-o să-l strângă de gât dacă nu păstrează o minimă demnitate), Franța,etc. A venit cu 100 de tone de ajutoare strânse pe efortul și relațiile lui dar fără să-și dea seama au încăput pe mâna excrocilor din partidele zise istorice și a găștilor din spitale unde le-a donat!

    6.1. La început a venit cu un bolid și din cauză că nu avea timp și dorea să atingă câteva obiective circula cu viteze amețitoare încălcând deseori legea la acest capitol fiind dispus să achite cel mult amenzi căci era cu pașaport străin și știa că majoritatea polițiștilor nu se complică din cauza lor, apoi a șefilor care primesc telefoane,etc.! Mergeam să vizităm mânăstirea Sâmbăta de Sus și ne-a oprit un polițist! Dialog cu acesta, răsfoiește portofelul plin cu de toate și lasă ca acesta să se vadă o poză cu el și cu "salvatorul șef"! Polițistul la început a comentat ceva că nu-l sperie cel din poză dar ne-a dat drumul! Pe atunci el credea în salvatorul șef căruia i-a arătat luminile Parisului noaptea din propriul bolid! După incident i-am spus să scape cât mai repede de pozele cu "salvatorul șef" sau să nu le mai arate când sunt prezent că ajungem la ceartă sau la "despărțire"!

   6.2. Eram în centrul orașului și nu găsea un loc de parcare! A parcat unde a văzut! La întoarcere un polițist i-a dat amendă și a plătit-o fără comentariu deoarece era ridicolă de mică!

    6.3. Ieșise din spital după o operație și m-a rugat să-l însoțesc să-și facă piața căci n-avea voie să ridice! Parchează mașina lângă o piață lângă alte mașini parcate similar și nu era nici un semn de interzicere! Când ne întoarcem un polițist se ia de noi și vrea să-i aplice o amendă! Refuză să-i dea actele până ce polițistul nu-i argumentează de ce trebuie să-i dea amendă! Polițistul își alertează șefii de la secție și după circa 10 minute ne pomenim înconjurați de un cârd de mașini de poliție în frunte cu șeful! După un dialog încins în care amicul meu avea perfectă dreptate se decide să prezinte actele "bulibașei" care a decis să piardă benzină și timp pe un abuz făcut de agent! Amicul îl avertizează că i le va aduce personal acasă și se urcă în mașină să plece cumva deși ieșirea era blocată! Șeriful îi înapoiază actele și încearcă să dreagă busuiocul, pleacă cu echipele,etc.!

  6.4. Văzând că în România acelor vremuri are probleme cu mașinile țipătoare (pe care le găsea zgârâiate,etc.) a renunțat la acestea și umbla cu o Dacie care s-a și stricat și era la reparat! Între timp se deplasa cu taxiul. Dar într-o noapte a luat de pe stradă un taximetrist clandestin! I-a aflat povestea, rămăsese fără servici, avea familie,etc. I-a oprit un echipaj care ținea morțiș să-i aplice o amendă amărâtului! Nu numai că n-au putut să-l amendeze dar m-am trezit cu polițiștii și cu el la ușe pe la 3 noaptea! După muștruluiala făcută polițiștilor că în loc să rezolve chestiuni serioase se țin de amendarea unor disperați, și că nu vor să învețe,etc., aceștia au spus de unde? Și atunci le-a zis veniți cu mine și cel mai rapid loc de o lecție mică era la mine unde au mai auzit câteva muștruluieli pentru care mi-au mulțumit! Deci bunul simț (cu care ne naștem fiecare afară de cei cu gena lipsă) fusese adormit în ei și acel incident l-a trezit un pic! Dar revenind în mediul de la secție avea mari șanse să adoarmă iar căci instinctul de supraviețuire în aceste vremuri și chiar supraviețuirea au ca dușman bunul simț!

    6.5. Epilog! După primii șase ani de guvernare a "salvatorului șef" / "bulibașa de Chirnogi,Oltenița", "parizianul" îmi prezintă o poză într-un grup în care era față-n față în dialog cu următorul președinte "salvator" a doua leapșă a românilor naivi! Afară de "șefii lor", cred că președinta țării a fost excroaca și deontoloaga Zoe Petre care nu este bine s-o vezi la TV înainte de culcare căci poți avea coșmaruri! Președintele era roșu la față! Mi-a spus că nu de la drink ci din cauza a ceea ce i-a spus!

      Circa 15 ani a încercat să facă ceva afaceri în țară dar, după câteva lovituri/țepe primite (inclusiv de la români angajați în care a avut încredere și le-a oferit un loc de muncă, pe unul l-a cules de pe drumuri și i-a asigurat și un loc de locuit gratis), a trebuit să-și închidă firma și împreună cu soția doctoriță foarte talentată (care muncea nonstop pe un salariu de mizerie) a părăsit țara în care se întorsese plin de elan în 1990! Cum se face că toți buburoșii lumii cu 10000 dolari (dacă i-au avut la ei) au făcut afaceri de milioane/zeci/sute de milioane! Dar cum se face că românii nu numai că nu le dau țepe ci sunt foarte slugarnici, și iau chiar țepe, le regulează minorele cu sutele, îi dezintegrează, etc.?