CEREM DREPTUL POLITISTILOR DE A FOLOSI ARMA PENTRU AUTOAPARARE, DREPTURI CA IN UE

NSPNTJ

/ #114 Transformarea unei potăi/javre în dulău

2015-08-09 18:00

   Dacă privim scena făcută de colegii polițistului, zdrobit de criminalul turc, la transferarea acestuia afirm fără remușcare că este echivalentă cu scenele din 1990 când românii se băteau pe zdrențele occidentului azvârlite din camioane. Toate au fost filmate de occidentali care le-au difuzat în toată lumea! N-au plătit absolut nimic pentru aceste scene dar au încasat bani buni și mai grav au alimentat calomniile la adresa neamului românesc făcut de rușine de aceste generații inconștiente, nesimțite lașe care au vândut pe nimic țara străinilor și au amanetat viitorul a cel puțin șapte generații. Circa 3000 de miliarde euro ne-au scos din țară străinii și complicii lor românii trădători sub oblăduirea aleșilor noștri! Adică circa 100000 de euro de fiecare român care a trăit în această perioadă! Nu mai continui cu alte aspecte și mai grave printre care aceea că am ajuns să importăm 80% din hrana noastră!

   Similară/echivalentă este și șcena când polițiștii și-au aruncat șăpcile (parte din uniforma lor) peste gard la Cotroceni și au strigat ceva de genul "ieși afară javră ordinară" președintelui țării ales de noi pe o "bere și trei mici" sau nu. Polițistul ar trebui să aibe ținută, să-și pună puțin creierul la contribuție și să nu se comporte ca omul de rând, ca un analfabet înfuriat care nu mai judecă după ce tot el nu mai recunoaște cum a votat și pe cine a votat 25 de ani după ce jumătate din această perioadă am pupat la fundeni pe "bulibașa de Chirnogi, Oltenița" (erijat în salvatorul neamului) & co.!

   Reflectați și analizați singuri efortul pe huiduieli inutile (ba chiar utile pentru străini) a zeci de polițiști la adresa unui criminal turc care probabil era satisfăcut și de această scenă care-l transforma în mare erou al turcilor care sute de ani au terorizat Europa și nu numai și datorită cărora a pierit floarea neamului din vremurile unor conducători neînfricați care peste capul boierimii lașe au decis sacrificiile cu orice preț pentru apărarea neamului și a țărișoarelor române într-o luptă dezarmantă unu neinstruit contra zece instruiți și înarmați!
    Acea scenă seamănă cu una în care o biată potaie trece sfidătoare pe terenul unei haite care doar latră la stele ca și cum ar vedea o namilă de dulău!

                                                                                9 Aug 2015