Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Floarea

/ #24260 fiecare avem o sora, mama,

2015-07-21 17:54

Buna ziua! Rar se intampla ca o decizie luata de sistemul judiciar din Romania sa ma surprinda, insa asta nu doar ca ma surprinde, ci ma revolta. Cum sa lasi in libertate 7 suspecti de viol, in conditiile in care 3 din cei 7 si-au recunoscut inca de la inceput faptele?!

Magistratii din completul de judecata nu au in familia lor fiice, nepoate, mame, etc. Daca in locul acelei fete necunoscute pentru acei magistrati era fiica lor, nepoata, mama ar mai fi dispus aceasta masura inculpatilor (control judiciar)? Adica bagam cei suspectati de coruptie in puscarie, iar pe VIOLATORI ii lasam in libertate?

Citeam ca unii din inculpati au surori. Daca sora lor era batjocorita in halul asta ar fi avut aceeasi atitudine relaxata? Daca ar fi sa aplicam viceversa gestului lor inseamna ca daca cineva ar viola mama/sora violatarilor acesti ar merge la crasma cu violatorul mamei '/ surorii lor si ar bea povestind fff relaxati despre actiunile lor si eventual ar face schimb de impresii si experienta!!!!

Ce nu stiu acesti inculpati este ca in puscarie violatorii, pedofilii si inculpatii cu agresiuni sexuale sunt pe treapta cea mai joasa a ierarhiei.....in curand, daca justitia ii va gasi vinovati, vor simti pe pielea lor ce a simtit victima!!!! Vor vedea pe pielea lor ce inseamna umilinta si batjocura....si nimeni nu ii va ajuta.....sa nu isi imagineze ca oamenii legii, respectiv gardienii, vor misca un deget sa-i protejeze sau sa-i ajute!

 

ROATA ESTE ROTUNDA SI SE INTOARCE!!! NIMENI SI NIMIC NU RAMANE ASCUNS SI NEPEDEPSIT IN VIATA ASTA!