Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #19343

2015-07-21 15:07

Consider ca violul este o crima si ca nici o femeie din lumea asta nu ar trebuii sa cada victima deviatiei de comportament a celor care ajung sa faca asta.Dupa fapta si raplata!
Imi doresc foarte mult sa o vad pe doamna/doamnele procuroar, cu informatii si scuzele de rigoare pentru decizia de a pune in libertate niste "monstrii" -irecuperabili pentru societate.Violul recidiveaza.

Invitati in emisiuni si un philogog care sa explice intregii tari care sunt urmarile unui viol pentru victima,si daca un violator revine la normalitate dupa penitenta.

Nu este nici primul si probabil nici ultimul caz care se intampla in societatea asta dezbinata si desolidarizata.S-a distrus o viata si viitorul unui om.Cine plateste si cine face dreptate?

Unde este  Justitiei Romana si de ce in afara de D-na Gabriela Firea care se tot chinuie sa treaca de parlament legea castrarii chimice,nici o alta femeie...ministru,procuror,medic,profesor,psiholog,etc...nu ia atitudine???

Cu toata stima si cu toata admiratia pentru posturile de televiziune si pentru toti jurnalistii,aristii si realizatorii de emisiuni care aduc in fata natiunii si dezbat public astfel de evenimente...caruia ii poate pica victima orice femeie.E un calvar cu care victima trebuie sa traiasca toata viata...si pe care il poate depasi doar daca parasesc acel loc.Parerea mea...

Lacomia,incultura si prostia a distrus ROMANIA!!!

Cu toata stima