Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #3784

2015-07-19 07:44

Cazul celor 7 violatori ar fi fost explicabil psihologic dacă ar fi fost niște indivizi urîți, grotești și care, din cauza complexelor avute, nu ar fi reușit să se apropie de o femeie. Dar ei sunt, fizic vorbind, bine crescuți, prezentabili, cu evident succes potențial la femei. De aceea, ei sunt și mai periculoși decât complexații, fiindcă de cei urîți fizionomic și a căror urîțenie sufletească le devine evidentă pe figură se feresc și femeile. Dacă ați observat – dacă nu să urmăriți cazul –, un boschetar, îmbrăcat jerpelit, nespălat, urît mirositor, cu o figură de om hăituit, este lătrat și de cîinii maidanezi! fiindcă nici lor nu le inspiră încredere un boschetar. Ei, bine, aceeași reacție spontană de apărare instinctivă în fața unui complexat o au și femeile. Dar, în fața unui individ cu aspect agreabil fizionomic, nu mai au aceeași reacție instinctivă de apărare. Așa cum i s-a întîmplat și tinerei din Vaslui, mai ales că pe individul care a acostat-o îl cunoștea de multă vreme, fiind un fel de consăteni.
Apoi, după cum se vede din fotografii, erau un fel de „copii de bani gata”, fără serviciu, fără altă preocupare decît să taie frunză la cîini și pentru care demnitatea unei tinere nu avea nici o valoare. De aceea acești indivizi trebuie împușcați; fiindcă, acum, cartușele au devenit scumpe și greu de procurat, cel mai simplu ar fi să fie spînzurați.
Desigur, nu trebuie scăpați din vedere procurorii și judecătorii care i-au pus în libertate: în mod cert au fost mituiți de părinții acestora ca să îi scape de pușcărie. De aceea, trebuie spînzurați și ei. Cu procurorii și judecătorii este mai dificil, deoarece ei au armament la purtător (pistolete), din motive de autoprotecție. Dar asemenea magistrați, care favorizează infractorii, trebuie lichidați.
De aceea am mai spus că trebuie să ne gîndim la reînființarea „escadroanelor morții“ – prin ele putem elimina prompt pe toți asemenea criminali, alături de cei care îi protejează și îi apără: avocați, judecători, procurori, polițiști, inclusiv familiile criminalilor, cum e cazul cu acelea ale violatorilor.