Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #41464 Re: Scrisoarea ruşinii aprinde Arpechimul - Sindicatul s-a dat cu patronatul. Sa_lariaţii sunt şanta

2015-07-13 08:33

#41463: CREA_NTE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Scrisoarea ruşinii aprinde Arpechimul - Sindicatul s-a dat cu patronatul. Sa_lariaţii sunt şantajaţi 

 

Rememorati actiunile lui Dumitru si veti vedea ca intotdeauna a luat decizii care mai tarziu s-au dovedit impotriva voastra. 

Nu va mai lasati pacaliti de lupul imbracat in piele de oaie dragi colegi. maine poimane ve-ti pleca acasa fara salarii compensatorii din cauza lui.

Intotdeauna Dumitru  s-a facut pres in fata celui care a platit mai bine

Scandal la Oltchim după schimbarea directorului general. Sindicaliştii acuză că se doreşte falimentul combinatului

Citeste mai mult: adev.ro/n3pmpc

 

Un nou scandal la Oltchim după modificarea organigramei şi înlocuirea directorului general Marius Pârvu, un apropiat al fostului ministru al Economiei, liberalul Andrei Gerea. Sindicaliştii au cerut explicaţii pentru schimbarea lui Pârvu înainte de privatizarea din luna mai. De astăzi, Oltchim mai are doar 6 directori, faţă de 21 cât a avut de când a intrat în insolvenţă

În această dimineaţă, zeci de angajaţi şi sindicalişti de la Arpechim şi Oltchim au cerut administratorilor judiciari şi speciali să amâne punerea în aplicare a noii organigrame. Aceştia consideră că înlocuirea directorului general înainte de privatizare nu este oportună şi acuză că se doreşte de fapt falimentul Oltchim. 

Citeste mai mult: adev.ro/n3pmpc