Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

/ #40144 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asociatie

2015-06-18 08:38

#40143: Anton Paul - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asociatie   < = TOATE INSTITUTIILE TARII STIU, ASTEAPTA  DOAR SA FIE DAT START JOC, EU INCA CRED IN JUDECATORUL-SINDIC , CREDE-MA PE CUVANT, MI-A ARATAT CA POATE SI ESTE OBSTRUCTIONATA EXACT  PE CINE PUNE IN LEGALITATE , CIUDAT ,  FAPTASII PENALI , SUNT INTRE NOI DISPONIBILIZATII 2013  SI TINE DE ALTE  INSTANTE PENALE GRAVE SI FOARTE GRAVE ,  PE GRUPURI INFRACTIONALE SI ALTE SPECIFICATII PENALE IN LEGI !!! SI O ASOCIATIE DIN ASTA FANTOMA CADE IN PENAL, N-AM IDEE CINE-TI BAGA  NEBUNII SI  CRETINISME IN CAP, POATE NE CONFUNDA CU PESCARI AMATORI SAU ASOCIATIA NEVAZATORII , ASOCIATIA CANINA,  ETC....!!!!

 Fi sigur ca sunt deacord cu ce spui, si fi sigur ca sunt cu voi, in special cu tine si inca cati-va , restul ..., cum am mai spus  . Stiu unde doresti sa ma aduci, lasa-ma sa-ti explic aici si ramane si scris tot . Voi fi cu voi in demersuri , am fost cu voi peste tot si sunt cu voi in multe actiuni. Crede-ma ca sunt chiar daca mai se dau unii ca as fi eu, sau mai stiu eu ce spun ei, isi dau singuri cu prostia in cutia craniana aia vida pe care o au . Repet, pentru unii care nu inteleg nici in ultima  clipa din viata lor , una este sa fi activ in demersuri si alta este sa mai si iei decizii sau mai grav si foarte grav sa semnezi pe decizii impotriva altora , ceea ce eu si altii ca mine n-am comis si nu ne - am insusit reprezentare ilegala sau a fi lider peste vointa si conforma cu a avea un act oficial semnat prin notaraiat sau jurist, ori alte organe competente , singurul care ma reprezinta este avocatul  la  mine  , pe altii e problema lor . Daca avocatii fac ilegalitati sunt pasibili si ei de condamnari si tragere  la raspundere pe ceea ce au comis si raspunderea in instantele judecatoresti pe faptele nereprezentarii intereselor clientului cat si comiterea voita a altor actiuni care au condus la defavorizarea clientului si a altora, in speta salariatii cu creante Oltchim si toti creditorii cu creante in Oltchim , rapund si ei pe faptele comise .

P.S. Draga prietene Anton. Este deosebit de greu pentru ca nu s-a lasat litera LEGII si s-a incalcat tot, asa cum ne ameninta Mircea Deaconu si Florian Mateita, prin ilgalitate si contaminare voita a furturilor create de acestia in complicitate , cu ,  exact, ai banuit , cei din randurile beneficiarilor de drept pe banii lor si din banii tuturor pe ilegalitate si incalcare LEGI , calca cu nemernicie si nerusinare , iata ca azi nu numai ca nu ne-am primit integral si tot valoarea  totala din acte si conforma cu legile , ba mai mult traim aceste vremuri in continuitatea voita a faptelor penale comise in lant de catre cei care si azi isi permit sa ne FURE. AZI EI NU NUMAI CA TREBUIAU SA ACHITE TOT, DAR SA NE ACHITE SI DAUNE - INTERESE CONFORM PLANULUI DE REORGANIZARE DE LA 9 MIL. EURO CAT AVEAU SA NE ACHITE, EI TRECAND , MAI , EI AU TRECUT IN ROSTOGOLIRE 18 MIL. EURO ROSTOGOLIT ....!!!!  PAI NU-TI OFERI RASPUNSURI , CE FURT SI TUNURI SE DAU ACUM , MIMAND PORNIRI OLTCHIM SI MIMAND ACHITARI SI ALTE MIME DE-A LOR CONSUMURI , HALESC, HALESC, INFULECA SI INFRUPTA SI PRAF IN OCHI... , TOT EI AMENINTAND CA LE PIERDEM , CA NU ..., CA SA VEZI, BAAA ...,  PANA CONSTIENTIZEAZA CA TERMENUL DE CREANTE ASTA INSEAMNA , NU SE PIERDE NIMIC, BA MAI MULT SE PENALIZEAZA INTARZIERILE SI SE CER DAUNE-INTERESE PE PREJUDICIILE CREATE VOIT PANA LA ULTIMUL NEAM AL LOR. TARUSII LOR IN CU_RUL LOR SI NEAMURILOR LOR ,  ACOLO UNDE SE VAITA SI MEREU NE SPUN CA  AU HEMORAGII...!!! LE DAM NOI HEMORAGII, CU CREANTE OLTCHIM.

NU STIU CE INSEAMNA OLTCHIM, ASTIA DE NE PRADUIESC.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.