Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #37900 Re: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

2015-05-17 18:43

#37892: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA 

Acesti indivizi - oportunistii de serviciu, vededele de mucava ale televiziunilor - s-au transformat peste noapte in noii ciocoi si au au devenit foarte periculosi pentru noi, ceilalti, colegii lor.
Mare minciuna, mare dezinformare si mare paruiala intre Cernev si Diculoiu, Ghioca si Prisacaru, Toanta si Marcu, etc.  Motivul? Aripa Cernev care voia sa puna laba pe SLO s-a trezit ca nu este recunoscuta de justitia romana si a primit cateva ciocane peste laba. Dar nu s-au oprit. Au facut un sindicat numai al lor SVO.

Si, atunci se verifica teza (lansata cu mult timp in urma in mediul online) ca acesti indivizi - merceneri politici, arivisti feroce ai momentului, profitori nesimtiti ai situatiei in care se afla OLTCHIM, autointitulati "reprezentanti ai salariatilor OLTCHIM" sau "comitetul de criza al OLTCHIM" sau "biroul executiv interimar al Sindicatului Liber" si mai nou Sindicatul Victoria  - nu au fost si nu sunt interesati de soarta salariatilor de la OLTCHIM.

Singurul lor scop, dupa "marea revolutia din 5 septembrie 2012", a fost si este, asa cum spunea MARELE MANCATOR DE RAHAT al SVO, numitul Emil Ghioca - retardatul din Lapusata "...sa-l dam jos pe Diculoiu si sa reglam unele treburi..." (conform site-ului http://www.realitatea.net/protest-drastic-la-oltchim). De ce? Pentru ca au fost si sunt "niste cozi de topor" puse in slujba unor forte de diferite coloraturi si nuante si, cel mai important, pentru a se instala ei in fruntea sindicatului si pentru a beneficia de tot ceea ce au beneficiat cei din "garda veche": salarii grase, masini, baza de agrement, societati comerciale, etc.

Cum ne explica acesti indivizi (pentru ca eu unul nu pot sa-i mai numesc colegi) tacerea lor de aproape trei ani (cat am fos mintiti zi de zi de Vulpescu, Chitoiu, Vosganian, Ponta, DD, Pop, Gerea, Nita Tudose, Piperea, Talpasanu si altii ca ei ca vom lua salariile, ca nu vor fi disponibilizari, ca vom reporni imediat, ca ne vom privatiza) si faptul ca nu au chemat oamenii in "strada" pentru protesta fata de aceste false promisiuni?