Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #37457 Cum a fost devalizată CET GOVORA! Presa murdară şi incorectă. Politicienii imbecili.

2015-05-11 20:07

http://www.infopuls.ro/index.php/economic/1376-cum-a-fost-devalizata-cet-govora

Cum a fost devalizată CET GOVORA!

Fariseilor, nu mai scuipaţi pe Mihai Bălan!

• Complicitatea presei locale şi naţionale • Complicitatea clasei politice • Incompetenţii din CA şi AGA • Cine continuă porcăria şi jaful de la CET

Presa murdară şi incorectă

Sunt unul dintre jurnaliştii care a lucrat aproape la toate mijloacele  media din judeţ, începând din 1992 şi până astăzi. Şi am văzut peste tot patroni de presă făcând sluj pe lângă politicieni şi pe lângă conducătorii OLTCHIM sau CET. Pentru a avea contracte de publicitate. Exact ca şi Oltchimul, ba mult mai mult decât acesta, CET Govora nu avea nevoie de niciun fel de mare publicitate în presă. Nici în cea locală, nici în cea naţională. Pentru că CET vinde apă şi căldură pop_ulaţiei Râmnicului, care oricum nu are de unde să le cumpere, şi energie pe piaţa liberă care are un preţ fix. Mai vinde produse şi servicii către USG şi OLTCHIM, care nu aveau cum să apeleze la alt furnizor. Eventual, CET putea da anunţuri de mică publicitate legate de angajări de proiecte, de sistarea furnizării apei şi energiei în anumite zone. Preţul corect şi maxim ar fi fost de 2-3 sute de lei lunar la fiecare publicaţie. Dar presa locală a jecmănit anual, fără milă şi discernământ, miliarde de la CET. Am cunoscut patroni de presă  care pur şi simplu îşi tipăreau ziarele cu banii de la CET, iar unora le mai rămânea din aceste contracte şi de salarii! În aceste condiţii, este normal ca mulţi dintre patronii de fiţuici, dar şi dintre deontologii consacraţi din presă să plângă acum, să latre, să arunce cu acuzaţii în stânga şi în dreapta. De ce aţi tăcut atâţia ani? De ce nu aţi scris adevărurile? De ce v-aţi lăsat mituiţi de conducerea politică a judeţului, măi maimuţoilor? Vă spun eu deschis. Pentru că aţi vrut să aveţi şi voi vile, case de vacanţă, amante de lux, bolizi fabricaţi în Germania. Aţi vrut concedii pe care nu vi le permiteaţi altfel, aţi vrut haine cu duiumul, parfumuri fine, mese servite constant în cârciumi scumpe. Aţi vrut zile de naştere transformate în chefuri cât o nuntă, aţi vrut să nu lipsiţi de la nicio nuntă, botez, cununie sau orgie! Aţi vrut lux, mă complicilor!
Mă buc_ur că sunt redactor la INFO PULS, un ziar editat azi de o societate care nu a luat niciun leu de la CET şi care a publicat gratuit toate comunicatele primite de la CET GOVORA.

Politicienii imbecili

Sunt singurul ziarist care a scris cu disperare, în ultimii ani, cerând mereu conducerii Consiliului Judeţean şi membrilor CA de la CET să sisteze furnizarea energiei electrice către Oltchim. Era evident că Oltchim nu va plăti această energie câtă vreme avea datorii istorice către CET. În timp ce CET Govora ar fi putut vinde, pe bani cash, energia electrică pe piaţa liberă, a dat-o gratuit la OLTCHIM. Pentru că aşa a vrut Cîlea. Şi tot Ion Cîlea, dar şi alţi lideri politici au vrut ca CET să nu taie căldura şi apa în imobilele din oraş care înregistrau datorii istorice. Primăria, în loc să trimită în instanţă administratorii de imobile care au furat banii oamenilor şi nu au achitat facturile, s-a făcut părtaşă la această mizerie. Conducerea CET a fost obligată să facă contracte de publicitate şi  să angajeze sinec_urişti, cum are şi acum, o ceată de sinec_urişti angajată pe pile politice la comandă să frece menta pe salarii bune. Cu un fond de salarii imens, cu unul de protocol şi publicitate fără limite, era evident că până la urmă corabia se va scufunda. Iar corabia a fost pregătită să se scufunde, doar nu degeaba a demisionat Mihai Bălan. Cultul, cititul şi umanistul director al CET Govora ştie foarte bine că drumul CET este spre fierul vechi. Aşa a fost programată Platforma să fie distrusă cu totul. Cum a fost distrusă Vâlceana, Carpatina şi câte altele din acest judeţ exploatat de masoni şi de derbedei politic vânduţi intereselor străine.

AGA şi şpaga

În toate CA şi AGA de la CET au fost puşi imbecili politici care câştigau lunar venituri importante şi nu înţelegeau nimic din ce se întâmplă. Cu presa de partea ei, cumpărată direct sau indirect, conducerea CET era obligată să facă bani. Bani pentru campaniile electorale şi pentru sinec_urişti. Ziariştii cumpăraţi şi agamanii imbecili şi mituiţi prin aceste posturi nu înţelegeau nimic. Pop_ulaţia Râmnicului va plăti, în c_urând, un preţ imens şi va rămâne fără căldură. Dar vilele şmecherilor au centrale proprii şi aceştia au bani să plătească facturile de energie electrică sau gaz care le vor furniza apa caldă şi căldura. Iar PNL va da vina pe PSD şi PSD va da vina pe PDL şi PNL, şi Ion Cîlea va fi înjurat copios chiar de unii care îi lăudau marele management de tot rahatul cu care a condus acest judeţ. Ce se întâmplă la RAJDP, seamănă cu ce este la CET, doar că va afecta direct mai puţină lume.

Jaful continuă

Pe rămăşiţele oricărui colos industrial rămân mereu firmituri de carne pe care se bat şacalii. Şi în continuare se va fura şi devaliza din CET, chiar şi când va fi în insolvenţă şi faliment, tot vor profita unii. Nu contează cine. De obicei, cei care au controlul politic. Şi care nici acum, în ceasul al 12-lea, nu încearcă să scoată sinec_uriştii, agamanii şi şnampanii de la caşcavalul CET. În şomaj vor ajunge tot specialiştii şi muncitorii de acolo. Unii ca madam Liţă nu ar fi exclus să mai fie trecuţi o dată pe lista de consilieri să mănânce în continuare banul public!
Mi-e scârbă de voi, javrelor împuţite, care aţi furat acest judeţ! Vă cunosc familiile, copiii, amantele, vilele, bastarzii! Dacă aş mai avea 20 de ani, mi-aş lua un kalaşnikov şi v-aş mitralia pe toţi. Pe toţi care aş putea! Sper, însă, să apuc, ca ziarist, să vă văd crăpând de cancere, de leucemie, în accidente rutiere. Sper sa vă vad familiile distruse de divorţuri şi adulteruri, de boli şi nenorociri, copiii drogându-se sau distrugându-şi viaţa şi mai sper să vă văd înmormântările. Şi să scriu despre ele!

Traian Guminski