Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #37297 OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-08 07:04

#37276: - Re: Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 

Dă-i Doamne românului, mintea de pe urmă! Adevarul iese la iveala ... incep regretele.

Dumitru Persu: "E o mare greseala. Am pierdut si al doilea manager mare".
Celalalt vicepresedinte al Consiliului Judetean Vâlcea, Dummitru Persu, crede ca cei care conduc in acest moment CET Govora si judetul ar trebui sa traga cu dintii pentru ramânerea lui Mihai Balan in functia de manager.
"In opinia mea este o mare greseala, strategic pierdem foarte mult. Orice manager ai aduce acum nu poate face ce face Balan, chiar daca a lucrat in aviatie sau mai stiu eu unde, chiar daca are un CV cu care se lauda in stânga si-n dreapta. Gânditi-va ca Mihai Balan stapânea un colectiv de directori, ca stia tot ce misca acolo, ca gestiona atâtia bani si ii gestiona foarte bine.
Este al doilea manager mare pe care Vâlcea il pierde dupa Constantin Roibu.
Ca va spune Persu, Roibu a fost fortat sa plece de niste impostori aflati in structuri guvernamentale.
Eu il tineam pâna facea o strategie de redresare, nu-l lasam niciodata sa plece. Nici pe el, nici pe Mihai Balan.
Ar trebui ca aceia care conduc acum judetul sa faca tot posibilul sa-l convinga sa-si retraga demisia. Daca nu, sa gaseasca solutii. Poate nu e dracul asa de negru si vor gasi!" 

 

De retinut si completat:
Roibu a fost fortat sa plece de niste impostori aflati in structuri guvernamentale (Vulpescu, Chitoiu, Vozganian, etc.) cu sprijinul altor impostori: frustratii din Oltchim - gen Talpasanu, Cernev & vuvuzelele PCC, cu sprijinul unor persoane cu interese personale si incompatibile in Oltchim - gen Popescu Valentin, Zaremba si in favorea tomberoanelor USL-iste - gen clanul Spirestilor, clanul Cocletilor, Marius Pirvu, Norocel Marinescu, etc. (enumarati-i si voi pe cei omisi de mine).