Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #37052 Nou membru in Consiliul de Administratie la Nuclearelectrica

2015-05-04 13:20

Luni, 4 mai 2015,

Actionarii Nuclearelectrica au hotarat in cadrul adunarii AGA din 29 aprilie numirea unui nou membru in Consiliul de Administratie. Bogdan Stanescu, director in cadrul Ministerului Energiei, a fost numit administrator urmand sa ocupe aceasta functie pana la data de 25 aprilie 2017. Din momentul numirii lui Stanescu a incetat mandatul administratorului provizoriu, Ioana Alina Dragan.

Bogdan Stanescu a ajuns director in Ministerul Energiei in ianuarie 2015. Pana atunci s-a ocupat de soarta Oltchim din pozitia de administrator special.

Actionarii Nuclearelectrica au mai aprobat si indemnizatia fixa bruta lunara a administratorilor in valoare de 4.023 lei.

Citeste mai multe despre    nuclearelectrica

 http://economie.hotnews.ro/stiri

 

Bogdan Stănescu, ales membru în Consiliul de Administraţie al Nuclearelectrica

BURSA 30.04.2015

Bogdan Stănescu a fost ales membru în Consiliul de Administraţie al Nuclearelectrica (SNN), au decis acţionarii, în cadrul Adunării Generale de ieri, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucu_reşti (BVB).

 Bogdan Stănescu urmează să ocupe această funcţie până la data de 25 aprilie 2017. Odată cu numirea acestuia, mandatul administratorului provizoriu, Ioana Alina Drăgan, a încetat.
     În cadrul AGA de ieri, acţionarii SNN au mai aprobat şi Situaţiile Financiare Anuale Individuale şi Consolidate ale Nuclearelectrica pentru anul 2014, repartizarea profitului, din care 90,36 milioane lei vor fi distribuiţi către dividende, precum şi indemnizaţia fixă brută lunară a administratorilor, în valoare de 4.023 lei.
     Totodată, acţionarii au aprobat şi achiziţia de servicii juridice de consultanţă, asistenţă şi/sau de reprezentare, de la diferite firme ori cabinete de avocatură, "în funcţie de specializarea acestora şi de necesarul efectiv de servicii juridice al societăţii, pe probleme punctuale şi complexe, în situaţii care exced competenţa şi gradul de încărcare al consilierilor juridici" ai SNN.
     În schimb, acţionarii au respins Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pentru anul 2015.