Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #36987 Re: UNDE NE SUNT INTREPRINDERILE MAI COMUNISTI NENOROCITII,UNDE?

2015-05-01 15:56

#36984: - UNDE NE SUNT INTREPRINDERILE MAI COMUNISTI NENOROCITII,UNDE? 

 Uite aici, nici musca nu se mai aude si situatia este mult mai agravata si mai accentuata...:

RÂMNICU VÂLCEA, (5 apr 2013)

" Protest la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Salariaţii cer demisia lui Vosganian şi venirea lui Ponta "

"Se fac două săptămâni de când protestăm nemulţumiţi de restanţele salariale şi de lipsa perspectivelor de repornire a combinatului la capacitatea de 65%. Oamenii au ieşit zilnic la pavilionul administrativ, au blocat în mai multe rânduri drumurile naţionale 64 şi 67, au protestat la Prefectura şi Primăria Râmnicu Vâlcea, dar văd că răspunsurile întârzie", a declarat preşedintele Sindicatului Liber Oltchim, inginerul Mihai Diculoiu.

"Oamenii vor în continuare ca premierul Victor Ponta să vină la Râmnicu Vâlcea pentru a dezamorsa situaţia tensionată existentă la Oltchim şi cer anularea ordinului de concediere colectivă deoarece este ilegal, atâta timp cât planul de restructurare al combinatului nu a fost elaborat", a declarat preşedintele Sindicatului Liber Oltchim, inginerul Mihai Diculoiu.

"Cer guvernanţilor, primului-ministru Victor Ponta personal, să ajute Oltchim şi petrochmimia piteşteană. Marţi vom protesta alături de colegii de la Râmnicu Vâlcea în Piaţa Victoriei şi sperăm ca guvernanţii să înţeleagă să nu se mai joace cu vorbele. Timpul vorbelor a trecut", a declarat liderul sindical Marian Dumitru.

http://www.mediafax.ro/

 

ZMEII, ZMEILOR ATUNCI, ACUM, NICI NU AU INTERES PENTRU PROCESUL INSOLVENTEI SA VINA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC SA SUSTINA OLTCHIM SI SALARIATII, PE LEGILE  PE CARE LE DETIN  SI LE DETINEM NOI TOTI. PAI DACA AI CONSTATAT, AI EVIDENTIAT, AI PUTERE DE DECIZIE, SUSTINERE, AI CREAT SI CREEZI DIALOG-SOCIAL, PETITII, MEMORII, MINUTE, SECUNDE, DECLARATII PRIN MASS-MEDIA...S.A.M.D. PAI? TE-AU INMUIAT PCR-ISTII CU PSD-ISTI SI USL-ISTI IN HALUL ASTA, TE-AU FACUT INVIZIBIL, ORI VA ARS DOAR DE TEATRU SI POCNITORI SI SORCOVE, SAU  AI PREFERAT BLATUL CU ACESTIA SI CIOCUL MIC SI FUGA MARS PANA AZI IN 2015 CONTINUARE CU ILGALITATI. ASTA CU REORGANIZAREA SI ACTELE DE CONCEDIERE, LAS-O DICULOIULE CA ESTI PE LANGA BAAA, DE CAND S-A DESCHIS PROCEDURA DE REORGANIZARE PE INSOLVENTA, ACTELE SUNT LEGALE DE DISPONIBILIZARE, AU RAMAS SI SUNT LEGALE, ASA AI FACUT SI TU CA SI RATANGII CONTINUATORI CEI 58 DE PE LANGA NOI SI LE-A DAT CU TIFLA JUSTITIA SI PIPEREA CU IREVOCABILE, S-AU DUS SA-SI ATACE ACTELE, FOARTE ..., SI UITE ASA UNII S-AU MAI PUS SA SI INCHEIE PROTOCOALE ILEGALE SI ALTE MANEVRE ISTORICE SI UNELE DE TOATA JENA, LA CAT DE TAMPI SI NEMERNICI SUNT SI AU FOST !!! TRECAND DOI ANI DE INSOLVENTA OLTCHIM SI SITUATIA ESTE, DEZASTRUOASA, SE INDREAPTA SPRE CATASTROFA!!!

Uite sa-ti arat pe ce s-a plecat acasa si "nu intelegeti voi ", sau jucati teatru, disponibilizare colectiva Oltchim 2013 cu toate actele in forma legala pe procedura de insolventa in observatie Oltchim pentru ca din cauza asta era insolventa declansata si scrie clar pe reorganizare judiciara..., ca, dupa s-au furat banii si nu i-am primit nici pana azi...eheee ,  va pus dracu si va luat mama dracului:

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA, CONDUCEREA SI ADMINISTRATORII JUDICIARI SI TOTI ACIUTII  LOR, AFARA DIN OLTCHIM !!!!!!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN #30014 SUNT IN CULPA.