Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

/ #36713 Re: Re: Re: BREAKING NEWS ALERT: PLANUL DE REORGANIZARE OLTCHIM 2015 APROBAT 22.04.2015.

2015-04-26 09:53

#36708: - Re: Re: BREAKING NEWS ALERT: PLANUL DE REORGANIZARE OLTCHIM 2015 APROBAT 22.04.2015. 

 Bine a facut ca au aprobat. Asa cum s-a aprobat, asta este foarte imbucurator, DISPONIBILIZATII SUSTIN PLANUL DE REORGANIZARE 2015,  EVITAREA FALIMENTULUI SI PENTRU CA A FOST APROBAT, NU SI DECIZILE CONDUCERII OLTCHIM PE ACEASTA MIZERIE CREATA DE EI. Aspectul acum sta in modificarile planului de reorganizare,  care o sa apara ori de cate ori este necesar conform cu Legea 85/2006. Primul aspect ar fii al curatirii din societate a ratangiilor si hotilor care in perioada de insolventa 2013- 2015 au produs peste 600 milioane euro in doi ani de zile pagube ( cat altii in 25 de ani ) si au comis o sumedenie de ilegalitati. Respectiv, administratorii judiciari, administratorul special  si conducerile cat si conducatorii de sindicate impreuna cu guvernul corupt Romania, care au tot rulat in aceasta perioada dezastruoasa si au creat si  duceau voit la faliment prin hotiile si pierderile lor fortate sa se intample, prin diverse cai de a " fenta" si a pierde vremea in alambilicatul lor sens de a mintii, umilii, fura,a incalca orice si orcand,  a nu rederesa societatea  ( nu uitati de cate ori au schimbat caietul de sarcini in timpul procedurilor de vanzare ) si multe altele...., prin inducerea unor confuzii, inselatorii, umiliri, incalcari a legilor si multe altele impinse de ei catre dezatrul care a fost evitat de catre judecatorul sindic, iar acum trebuie rupt din radacina raul si dusi in fata instantelor pentru faptele comise, sa raspunda de ceea ce au comis si comit in continuarea faptelor lor pe care le intensifica.

Judecatoroul sindic, are ocazia sa curete societatea de catre capusele Oltchim aduse si impuse din august 2012 si din ianuarie 2013, care sunt aciuite politic pana azi 2015. Nu va lasati mintita doamna judecator daca vreti sa salvati judetul Valcea, chiar si tara asta, vampirii economici prin gura administratorilor judiciari, se imbata din sangele nostru avand la gura darele clabuci si din care se imfrupta ei si contamineaza judetul Valcea cat si tara.

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!:

Noile căpuşe ale Combinatului Oltchim

2013-12-01 23:46

http://www.indiscret.ro/articol-noile 

Dezvaluiri | Numarul 421 | 27 Noiembrie 2013

„Restructurarea“, după Piperea şi Bălan: 21 de directori cu salarii de câte 10.000 lei

 

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

 DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!:

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 ACHITARI VALOAREA TOTALA SI CONFORAM CU ACTELE DE DISPONIBILIZARE COLECTIVA 2013, CONFORME CU LEGILE PE CARE SE JUDECA OLTCHIM RAMNICU VALCEA.

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

 

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

 

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE.