Opreste barbaria, salveaza ciocarlia!


Anonymous

/ #22

2015-04-22 13:15

Le tin minte din copilarie, vedeam des la tara ciocarlii, acum... nu am vazut de cativa ani.
Vanatoarea pasarilor cantatoare trebuie complet interzisa!!Si nu doar din motive ecologice, care sunt REALE, ci si din motive etice, morale, din empatie, umanitate, orice... LEGEA VANATORII TREBUIA INASPRITA, NICIDECUM USURATA... orice cretin vaneaza, nu e posibil asa ceva.. oricine isi descarca nervii pe animale.
Imbecilii cred ca daca-i smulg limba in chinuri si o baga in ei ca porcii vor avea vocea ei frumoasa? PENTRU EI usuram legea, infectiile astea pentru omenire merita usurarea legii???!!!!!!

Legea trebuie mult schimbata, ofera facilitati de nedescris: 16 ani gestiune??! (art.9) E prea mult, survin multe modificari in ecosistem, ANUAL ar trebui sa ofere aprobari administratorul fondurilor de vanatoare.
[7] La art.8 (2) NUMARUL fondurilor de vanatoare este rotunjit in plus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pana la numar intreg. DUMNEZEULE!!! CE MASACRU!!!!!!!!!! Cum adica?! Daca un judet are 17 terenuri, facem 20, CA SUNA MAI FRUMOS??!!! Nu conteaza posibilitatile, ecosistemul?!!!!!!
[10] Art.11. S-a adaugat un nou paragraf "(3) Institutiile de inv. de stat care au dreptul de a gestiona fonduri cinegetice si institutiile publice care au ca obiect de activitate cercetarea stiintifica in domeniul cinegetic [...] beneficiaza de SCUTIRE DE TARIF DE GESTIONARE pt suprafetele de padure proprietate publica a statului." Deci va dati seama ce MASACRE se vor face in "numele stiintei"(de parca tortura este stiinta) toti pilosii sa vaneze pe terenul facultatilor si gratis...