PENTRU ELIMINAREA BAREMULUI DE TALIE IN HANDBALUL ROMANESC


Musafir

/ #27

2015-04-18 13:29

"Felicitări calduroase" Federației Române de Handbal, care vine cu un regulament discriminatoriu intr-un secol si intr-o societate in care toata lumea lupta pentru eliminarea oricarei discriminari. Ingradeste accesul copiilor la sport, ii pune in situatii de neimaginat, stabileste norme fizice de dezvoltare a copilului... bravo federatie... ce spui copilului care este un adevarat talent, dar nu are talia stabilita de tine???!!!!!!
Ar trebui sa te vedem pe tine " federatie" venind in sprijinul copiilor si tinerilor din România, nu punandu-le mana in piept si oprindu-le zborul.
Nu ne vom lasa pana cand nu vom oferi tuturor copiilor cu aptitudini pentru acest sport sanse egale in competitii... sau poate chiar vrei "federație" sa dispari pana la urma si tu ca entitate.... fiindca nu vor fi suficienti jucatori cu "talie"..... asta ti-ai propus???????
Eu te "felicit" cu amar "federatie" pentru incapacitatea de care dai dovada in a te constitui intr-un motor al handbalului romanesc!!!!!!!!.... ca frana iti faci treaba foarte bine!
Cu parere de rau si cu speranta ca un creier analitic va face ce trebuie,
Voica Pintilie