PENTRU ELIMINAREA BAREMULUI DE TALIE IN HANDBALUL ROMANESC

 

REGULA TALIEI SAU ILEGALITATEA DE A FI ,,MIC"

INTR-O ROMANIE SEMIEUROPEANA CU UN HANDBAL FOTBALIZAT ,IN SENSUL UNUI REGULAMENT PREA PERMISIV CU PRIVIRE LA IMPORTURILE MASIVE DE JUCATORI (JUCATOARE) STRAINE CU SAU FARA VALOARE ,,,,EXISTA CEL PUTIN DOUA REGULI CIUDATE 
CARE NU SI-AU DOVEDIT EFICIENTA,, CI DIN CONTRA S-AU DOVEDIT A FI PIEDICI PENTRU UNII DINTRE COPIII DIN CE IN CE MAI PUTINI DORNICI SA FACA SPORT DE PERFORMANTA.
STRIGATOR LA CER.... ACESTE DOUA REGULI CE DEPUNCTEAZA NISTE COPII CARE DESI MAI MICI SI DIN PUNT DE VEDERE AL VARSTEI SI DIN PUNCT DE VEDERE AL INNALTIMII ...CASTIGA UN MECI , IAR IN LOC DE FELICITARI SI MERITE LE OFERIM DEPUNCTARE.
CE RASPUNSURI PUTEM DA DOMNILOR CARE ATI CONDUS SI CONDUCETI HANDBALUL ROMANESC COPIILOR CARE NE INTREABA
DE CE SUNT DEPUNCTATI?...SINCER CA SI PARINTE DE COPIL CARE PRACTICA ACEST SPORT , EU NU AM RASPUNS LA ACESTE INTREBARI.
DE CE TREBUIE SA EXCLUDEM COPII CU CALITATE PENTRU A FACE LOC ...ALTOR COPII PE CARE BINEVOITOAREA NATURA I-A INZESTRAT FIZIC ? DE CE TREBUIE SA REDUCEM CALITATEA UNOR PARTIDE SI IN ACEST FEL SI CRESTEREA IN VALOARE A SPORTIVILOR DOAR PENTRU CA SUNTEM OBLIGATI SA JUCAM CU TALIILE IN TEREN?
JUCATORII DE TALIE SE DOVEDESC A FI EFICIENTI IN MOMENTUL IN 
CARE INNALTIMEA ESTE DUBLATA DE TALENT, MOTRICITATE ETC....CORECT AVEM NEVOIE DE JUCATORI CU TALIE ....DAR ACEST LUCRU AR TREBUII SA FIE O PRIORITATE A ANTRENORILOR 
IN MOMENTUL IN CARE FAC SELECTIILE SI NU O REGULA ABSURDA CARE FRANEAZA SAU STOPEAZA DEFINITV ACTIVITATEA UNUI SPORTIV MAI MIC DE INALTIME.
NU CUMVA ACESTE REGULI SUNA PUTIN DISCRIMINATORIU INTR-O ROMANIE CARE SE VREA EUROPEANA SI DEMOCRATICA?