PENTRU ELIMINAREA BAREMULUI DE TALIE IN HANDBALUL ROMANESC
Ar trebui sa te vedem pe tine " federatie" venind in sprijinul copiilor si tinerilor din România, nu punandu-le mana in piept si oprindu-le zborul.
Nu ne vom lasa pana cand nu vom oferi tuturor copiilor cu aptitudini pentru acest sport sanse egale in competitii... sau poate chiar vrei "federație" sa dispari pana la urma si tu ca entitate.... fiindca nu vor fi suficienti jucatori cu "talie"..... asta ti-ai propus???????
Eu te "felicit" cu amar "federatie" pentru incapacitatea de care dai dovada in a te constitui intr-un motor al handbalului romanesc!!!!!!!!.... ca frana iti faci treaba foarte bine!
Cu parere de rau si cu speranta ca un creier analitic va face ce trebuie,
Voica Pintilie
Tin sa mentionez ca in acel sezon am avut un lung sir de victorii la o diferenta de scor de cel putin 10 goluri cu echipele bune din grupa, LPS BANATUL si RESITA .
ar fii bine daca sar scoate si cerintele de varsta....scrie undeva ca o echipa mai mica de varsta, nu are voie sa castige in fata unor echipe mai mari si mai slabe ca ele???
Pentru ca talent si valoare au si jucatorii mai mici, dar nu au loc de talii. Si nu intotdeauna, talia castiga (vezi campionatul mandial de tineret de acum doi ani cand Romania a fost invinsa de Corea de Sud). Si nu numai asta deranjeaza la FRH, au un regulament varza, cu puncte care se bat cap in cap, cu reguli care zic ei ca protejeaza jucatorii tineri, dar este exact invers. Ex.: la trecereade la juniori la seniori, copii sunt fortati de federatie sa semneze cu primul club de seniori pe 4 ani. Cu alte cuvinte, leg un copil de un club timp de 4 ani, pentru a proteja handbalul romanesc sa nu piarda talentele, dar nu spune nicaieri in regulament ca primul club nu are voie sa fie de afara. Asa ca nu vad rostul acestei reguli. Este doar un exemplu de regula proasta din regulamentul FRH. Sunt multe dar nimeni nu le vede, din cei care ar trebui si care ar avea putere decizionala !
E o aberație pentru sport.
Am semnat petitia, pentru ca imi doresc ca aceste reguli sa fie scoase din regulament
| This discussion has been closed. |