Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

Vorbaretii de pe DetectieMetal.

/ #530 Pentru FRAIERUL de pe Forumul Detectie

2015-03-29 13:17

Inteleg perfect sa nu mai fie permise anunturile cu vanzare de detectoare in Bazarul de pe DetectieMetal pana la solutionarea abuzului demential al bugetarilor ( adica nu poti confisca detectorul proprietate personala si autorizat pe simplul motiv ca l-a pus la vanzare, eventual ca ORGAN al statului ii dai un avertisment "in prealabil" si mai apoi o sanctiune ) normal era ca legea sa specifice ca persoanele particulare cu detectoare personale "autorizate" pot vinde detectorul "autorizat" prin act notarial fara a fi obligat sa detina "autorizatie de comercializare detectoare de metale". Dar cum la noi legile au fost concepute doar pe jumatate de catre jumatati de oameni ... NO COMENT... NEMA CUVINTE ... ROMANIA !!!

Dar ca sa ajunga un "nimeni" sa stearga toate anunturile cu vanzari din anii trecuti de pe Detectie, deja este prostie pe fata.

Pai ma fraiere care ai sters toate postarile cu Vanzari-Cumparari acolo erau date importante despre functionarea detectoarelor, pareri pro si contra si alte sfaturi utile pentru cei care citeau anunturile si erau interesati de "motivul" vanzari-cumparari, imbunatatire performante, detector mai performant si alte motive.

Cinstit: esti un imbecil prost care te dai sef (ori care dintre staffi esti) si ti-ai permis sa stergi intr-o clipa ceea ce altii au scris in cativa ani. Esti la fel de imbecil ca cei care au sters postarile din Decembrie 2013 si au luat cu ei RAUTATEA LOR.