Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #35576 Băsescu, avertisment cumplit pentru politicieni: Să tremure în faţa procurorilor!

2015-03-21 16:14

 

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, în fața membrilor PMP adunați la Timișoara, că a lăsat "o țară în care politicienii sunt la cheremul justiției", opinând faptul că politicienii ar trebui să tremure de frica procurorilor, și nu situația inversă.


"Am preluat o țară în care justiția a fost la cheremul politicienilor. Am lăsat o țară în care politicienii sunt la cheremul justiției. Politicienii să tremure de frica procurorilor, nu procurorii de frica politicienilor", a declarat Traian Băsescu, la Timișoara, potrivit mesajului postat pe Facebook de eurodeputatul PMP, Siegfried Muresan.

În urmă cu doar câteva zile, Băsescu trimitea un mesaj similar pe o rețea de socializare, informează Ziare.com.

"Nu vă supărați că vă reamintesc o declarație pe care am făcut-o pe 01.05.2014 - Ediție specială EVZ la B1TV, citez: 'Deci lucrurile se complică. Nu o spun ca amenințare, o spun sub cuvânt de onoare. Știu cât și cum a crescut capacitatea statului de a face față corupției. Nimeni dintre cei care fură să nu stea liniștiți. Este o recomandare pe care o fac. Nu-i bine să stea liniștiți, fiindcă instituțiile statului devin tot mai eficiente'. Asta nu înseamnă că la acest stadiu exclud erorile sau abuzurile", scria pe Facebook, Traian Băsescu.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/basescu
Follow us: realitatea on Twitter