Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #35556

2015-03-21 09:12

PE DANA MARIA MUNTEANU ( MARDARE) ORICAT AI PUNE-O TU IN RAMA ACUM DUPA CE TI-AI BAGAT SI REBAGAT IN EA TOT, ACEASTA FEMEIE TE-A FACUT SI FACE MASE DE OAMENI PSIHOLOGIC. TE JOACA SI NE JOACA CUM DORESTE EA CA PE MAIMUTOI TE EXECUTA ..., MAI ..., ACUM AI UITAT...O DAI IN FLORI SI VERDEATA MULTA...., UITI SI CREZI CA ESTI SALVAT DE LA INEC ( esti ca proverbul ... care-l sti...cu inecatul...), CREZAND CA DACA O PERIEZI SI LINGUSESTI ATAT..., DE....

Munteanu Dana Maria Director Directia Resurse Umane
 
 

P.S. TOT RESPECTUL PENTRU CINE INTRETINE SPATIILE VERZI SI FLORILE SAU ALTE SERVICII NECESARE..., ATENTIE LA BENEFICIARII MUNCII LOR, ALTII..., INTOTDEAUNA ALTII CARE ......, CARE AU FURAT SALARIILE SI FURA VIETILE OAMENILOR CARE MUNCESC, FURA INDUSTRIA, FURA LOCURILE DE MUNCA, FURA.... FURA SI IAR FURA, CALCA PE MORMINTE SI MORTII NOSTRIIIIIIIII...

UITE AICI DOVADA, CINE SEMNEAZA SI CUM A FAURIT MOJICII IN OLTCHIM....:

DESCARCA PDF: http://www.docdroid.net/usac/comunicat   <= pentru a fi descarcat accesati, dupa care apasati buton dreapta sus download PDF si salvati in PC, dupa,  scoateti la imprimanta pe coala a completa ca NU sunteti deacord cu mojicia lor.


DOUA COLI SEPARATE CUPRINSE IN PDF. ..., deci  destinatii diferite Page 1 of 1 si Page 1 of 1 nu cuprinse, dupa cum arata paginarea separate si nu cuprinse, insa cu indemn....,  odios concepute si puse in circulatie pe cai OCULTE...., oare cine a LUCRAT ASA DE " GENIAL" CU PSIHICUL OAMENILOR????

ESTE CA SI CAND EU TE INDEMN FOTA SA-MI IUBESTI FLORILE SI IARBA, NUMAI CA EU NU-TI SPUN CA DACA RESPIRI SI LE MIROSI, TE-AM UCIS: