Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

NEWS ALERT OLTCHIM:

/ #35507 Re: Re: Pentru cei interesati: Comunicat plata fractionata salarii compensatorii!

2015-03-19 16:34

#35420: NEWS OLTCHIM: - Re: Pentru cei interesati: Comunicat plata fractionata salarii compensatorii! 

  DESCARCA PDF: http://www.docdroid.net/usac/comunicat   <= pentru a fi descarcat accesati, dupa care apasati buton dreapta sus download PDF si salvati in PC, dupa,  scoateti la imprimanta pe coala a completa ca NU sunteti deacord cu mojicia lor.

AdresaStrada Uzinei, nr. 1, Ramnicu Valcea, 240050, Romania

Telefon: +40 (0)250 701 208701 200 int. 2208

Web:      www.oltchim.ro
In insolventa, In insolvency, En procedure collective. 

Va informam  CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

DECIZILE SI DECIZIA ESTE PERSONALA A FIECARUIA IN PARTE, FIECARE RASPUNDE DE DECIZILE SALE, DAR INFORMATIA ESTE PRIORITATE SI UTILA TUTUROR.

CEREREA ARE MULTE NECLARITATI SI NU E CONFORMA CU O FORMA IDEALA DE A O COMUNICA SI A O ADUCE LA CUNOSTINTA TUTUROR CELOR DISPONIBILIZATI 2013 DE CATRE OLTCHIM S.A., IAR ALTA OBSERVATIE ESTE CA ACEST COMUNICAT ARE INSEMNELE OLTCHIM INSA CEREREA NU ARE NIMIC SI E VAG SI FOARTE PROST CONCEPUTA DE CATRE CEI CARE L-AU ATASAT COMUNICATULUI, IAR PE SITE-UL OLTCHIM, ROMINSOLV, BDO, SAU IN PRESA SCRISA...ETC.,  NU A FOST FACUT PUBLIC, DECI ESTE PE SUSTA LA FEL CA SI PONTA.

 ACEST COMUNICAT DAT DE OLTCHIM PE SUSTA, NU PUTEM SA SPUNEM CA NI S-A ADUS LA CUNOSTINTA OFICIAL, CI LA INTIMIDARE, POATE FI ADUS PROBA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC PENTRU SANTAJUL LA CARE SUNTEM SUPUSI PRIN INCALCAREA LEGILOR DE CATRE OLTCHIM S.A. SI MULTE ALTE FAPTE COMPLETARE....!

 Iata ce spune legea, fara alte abateri :

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA 2011-2014:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

 Creantele izvorate din raportul de munca; Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.

HAIDETI CU TOTII LA TRIBUNAL IN DATA DE 25 MARTIE 2015!

SPRE APROBARE SI SOLUTIONARE 25 MARTIE 2015, JUDECATORUL-SINDIC.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA