Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Anton Paul

/ #35496 Comunicat oltchim

2015-03-19 15:07

Dragii mei confrati de suferinta,

 

Va rog frumos sa nu va lasati inselati de comunicatele de rahat ale lui fariseul Piperea & Co. Sunt acte cu carater nejuridic, asa cum este si prognoza meteo. In consecinta nu va exprimati in niciun fel dorinta de a primi bani cu taraita, chiar daca va este foarte greu din punct de vedere material.

Daca faceti cerere de plata partiala esalonata veti certifica faptul ca Hotii de Piperea & Co au "negociat" cu dumneavoastra si ati fost de acord cu cererile lor, ceea ce nu este adevarat. O negociere se bazeaza pe ceva concret, adica Hotii de Piperea & Co. v-au prezentat in forma scrisa un angajament (semnat si parafat) la care voi ati convenit. Daca a primit cineva dintre voi, in mod personal, acasa, un astfel de document semnat si parafat de acesti impostori si hoti, il rog sa il faca public.

De asemenea va rog frumos sa nu completati si semnati faimoasele cereri pe care le-au anexat acestui comunicat. Din punct de vedere juridic reprezinta acelasi lucru in sensul ca v-a fost prezentat un document si voi nu ati fost de acord cu el, ceea ce iarasi nu este adevarat.

Faptul ca administratorii judiciari nu au prezentat niciun document ci doar au vorbit este echivalentul celebrei sintagme: Iarna nu-i ca vara!

Iar voi v-ati dus sa incercati sa va luati banii cu taraita, la cererea voastra, ESTE CEEA CE VOR SUSTINE IN INSTANTELE DE JUDECATA, DECI NU EI SUNT DE VINA SI NU AU FACUT DECAT SA RESPECTE CEEA CE ATI CERUT - ADICA PLATA CU TARAITA.

Desi nu am participat la multele "sedinte" de joi cu administratorii judiciari, nu am vazut NICI O DATA UN DOCUMENT SCRIS SI PARAFAT IN CARE EI SA ISI ANGAJEZE RASPUNDEREA IN VREUN FEL. In schimb mergeti voi si va angajati PE VORBELE LOR LA ACTIUNI CARE VA DAUNEAZA VOUA si nu acestor impostori si farisei. Intotdeauna greutatile voastre au fost folosite impotriva voastra.

In sedinta de aprobare a planului de reorganizare de luni 9 martie de la Bucuresti exact acest lucru l-a speculat Fariseul Piperea in plina sedinta impotriva unui coleg de-al nostru.

Nu mai initiati discutii cu acesti hoti ci faceti actiuni in instanta impotriva lor, actiuni penale direct la DNA BUCURESTI, nu la Valcea.

 

In alta ordine de idei, va rog sa faceti o cerere catre bancile la care aveti conturile de card in care sa cereti bancilor IN MOD EXPRES sa nu accepte nicio suma de bani pe care Oltchimul (prin acesti hoti) ar incerca sa va mituiasca. Cererea expresa pe care o depuneti sa contina si suma minima (cea din decizia de concediere, referitoare la salariile compensatorii) si provenienta banilor, adica suma reprezinta salarii compensatorii sau sumele de la masa credala - in speta banii de la CAR sau avansul din luna ianuarie 2013.

De fapt ar trebui ca toate sumele pe care oltchimul ni le datoreaza sa fie platite prin BILET LA ORDIN CU PLATA IN 7 ZILE, document inmanat personal la sediul societatii si nu in mod electronic, FARA STIREA SI AUTORIZAREA NOASTRA. Contul bancar este proprietatea noastra si nu a bancii sau a lui Piperea & Co iar banca este obligata sa efectueze numai operatiunile pe care voi le-ati autorizat.

 

Revin si va rog sa intelegeti ca 500 de lei reprezinta o mituire a dumneavoastra si nimic mai mult.

Si chiar daca vi se pare ca solutiile de rezolvare a acestei probleme sunt indelungate, rezultatele se vor arata mult mai repede decat va inchipuiti.

 

Pentru conformitate,

Anton Paul