Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

HOTIII.....

/ #35306 Fairsolv - bunuri executate silit:

2015-03-13 09:29

http://prezentarehale.rominsolv.ro/index.html

HALE INDUSTRIALE

Amplasament
Complexul are o suprafaţă de 6 ha şi este amplasat vis-a-vis de CNADR, pe strada Preciziei din sectorul 6 al capitalei, stradă, unde sunt locate sedii sau puncte de producţie şi logistică ale unor companii importante precum Coca-Cola, Cesarom, Valrom, URBIS, Prefabricabile Vest etc. Strada Preciziei face parte din Zona Platforma Industriilor a cartierului Militari şi este delimitată la Nord de Bulevardul Iuliu Maniu (Liceul Auto), la Vest de Calea Ferata si Centura Bucuresti la Sud de Bulevardul Timişoara şi la Est de Strada Valea Cascadelor şi Strada Moinesti.

Accesibilitate
Transportul urban este aigurat de catre RATB (tramvaie 8,25,35, troleibuzele 61,62,) şi linii de noapte - N115,N116,N120 şi metroul M3 magistrala Industriilor-Eroilor.
Componenţă
Proprietatea imobiliară de tip industrial se compune din hale cu supafaeţe de 8762 mp respectiv 1870 mp, clădire de birouri finisată şi amenajată in suprafaţă de 2040 mp, atelier (375.08mp), staţie ITP, service, atelier vulcanizare, atelier vopsitorie, parcări si clădiri proiectate pentru funcţiunea industrială dotate cu instalaţii electrice de iluminat şi forţă, instalaţii sanitare şi apa-canal, instalaţii de ventilaţie şi stingere a incendiului.


Utilităţi
Punct trafo propriu, apă caldă şi caldură RADET , centrală termică electrică, curent electric de forţă, apa rece curentă, canalizare cu staţie de separare şi epurare, sistem de securitate acces in cladirea de birouri şi in depozit, sistem antiincendiu.