Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #35062 CREANTELE OLTCHIM:

2015-03-05 17:39

#35060: -  NU NE BAGA PE TOTI DISPONIBILIZATII IN ACEEASI OALA, SUNTEM 929 individual fiecare pe creanta salariala a  sa de primit achitare, sau cum spunea un coleg de-al meu mai demult, suntem civili de recuperat drepturile noastre, nu inregimentati in combinat angajati ci fosti angajati....

 DISPONIBILIZATII 2013 NU AU AVUT TABELE DE SEMNAT PE PLAN DE REORGANIZARE. AZI A FOST DOAR O DISCUTIE CARE NU ISI AVEA ROSTUL, UNII DINTRE NOI AIA PUTINII SI FARA DISCERNAMANT CARE PRIN FELUL LOR NE-AU FACUT MULT RAU TUTUROR CU TRAMBITA LOR PROASTA, ALOCA TIMP MEREU INAINTE DE DECIZII PENTRU A VENI CU PACALELILE SI ARTIFICILE... ALTE FAPTE...II STITI VOI CARE... , DE LUNI 9 MARTIE 2015 INCOLO SE DECIDE SOARTA OLTCHIM SI ACHITARILE TUTUROR.

 Bursa de Valori Bucuresti, in data de 20 ianuarie:

5 februarie 2015 - propunerea planului de reorganizare si depunerea acestuia;

9 februarie 2015 - publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa a anuntului referitor la planul de reorganizare;

2 - 10 martie 2015 - votarea planului in cadrul adunarii creditorilor;

in termen de 15 zile anul 2015 de la depunerea la tribunal a procesului-verbal al adunarii creditorilor, prin care planul a fost aprobat, judecatorul sindic trebuie sa se pronunte asupra confirmarii acestuia.  

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

TREI ANI DE MINCIUNI SI ALTE NEMERNICII ASA NE-AU DISTRUS PE TOTI....2013-2015, IAR ISTORIA A DECURS LA JUDECATORUL-SINDIC FARA CA MULTI SA PRICEAPA NICI AZI CE ESTE INSOLVENTA, MAI MULT S-AU OCUPAT CUM SA NE FACA NOUA TUTUROR RAU...

 

SINDICATELE SI STATUL ROMAN CU MANA CELOR CARE AU CREAT ASTFEL DE IMBARLIGATURI SA MOARA PE LIMBA LOR.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.