Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #34275 Re: Planul de reorganizare in procedura insolventei – consultanta

2015-02-20 10:42

#34274: CREANTELE OLTCHIM. - Planul de reorganizare in procedura insolventei – consultanta 

continuare...

acestea reglementand situatia in care categoria de creante defavorizate respinge planul de reorganizare. In cea de-a doua ipoteza, respectiv categoria de creante chirografare conform art. 96, Legea 85/2006 va exprima un vot negativ cu privire la prezentul Plan, categoriile de creante inferioare, respectiv celelalte creante chirografare nu vor putea primi mai mult decat ar primi in cazul falimentului.
Categoria celorlalte creante chirografare
Categoria celorlalte creante chirografare este prevazuta a fi achitata prin Plan in proportie de 0%.
Fata de concluziile Raportului de evaluare intocmit in cauza si avand in vedere comparatia reorganizare-faliment ce face parte integranta din Plan, ceilalti creditori chirografari ar beneficia de distribuiri de sume in faliment in proportie de 0%.
d) Fata de aceasta imprejurare, apreciem ca fiind indeplinita conditia prevazuta la art. 101 alin. (2) lit. a) din Legea nr. 85/2006, ceilalti creditori chirografari nefiind in situatia de a primi mai putin decat ar fi primit in cazul falimentului (in cazul in care ar respinge Planul).
e) Fata de modalitatea de plata a celorlalte creante chirografare, astfel cum a fost aceasta prevazuta prin Plan, este indeplinita conditia prevazuta la art. 101 alin. (2) lit. b) din Lege, ceilalti creditorii chirografari neaflandu-se in situatia de a primi mai mult decat valoarea totala a creantelor acestora.
f) Categoria celorlalte creante chirografare este cea din urma categorie de creante, in ceea ce priveste rangul acesteia, raportat la prevederile art. 100 alin. (3) din Legea nr. 85/2006.
Prin urmare, conditia prevazuta la art. 101 alin. (2) lit. c) din Lege nu este aplicabila si in cazul acestei categorii de creditori, neexistand, conform Planului de reorganizare propus, o categorie de creante cu rang inferior categoriei celorlalte creante chirografare.

Page 108 of 315

continuare gasiti in planul de reorganizare publicat si pe petitie fara parola  si site-ul bdo sau rominsolv cu parola.

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina => Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)