Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #34266 Re: Re: Re: Re: Planul de reorganizare in procedura insolventei – consultanta

2015-02-20 10:18

#34264: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Planul de reorganizare in procedura insolventei – consultanta 

 continuare...

a actelor de transfer, acesta va emite un acord unilateral prin care va constata efectuarea transferului in cauza. La finalizarea transferului, Oltchim SA va notifica adjudecatarul cu privire la aceasta.
In ipoteza in care toate elementele patrimoniale ale Oltchim S.A., impreuna cu autorizatiile, mentionate in Caietul de prezentare, vor fi fost transferate, adjudecatarul si Oltchim S.A. au obligatia de a incheia un proces-verbal constatator in acest sens.
a. In ipoteza in care vor exista active, ce nu prezinta importanta determinanta pentru afacerea Oltchim, al caror transfer nu s-a realizat, se va ajusta corespunzator pretul, in sensul diminuarii acestuia proportional cu valoarea de vanzare fortata a activelor netransferate, astfel cum a fost aceasta stabilita prin Raportul de evaluare intocmit de catre WINTERHILL. Algoritmul care se va folosi la ajustarea pretului este urmatorul: noul pret = pretul din oferta inmultit cu diferenta dintre 1 si fractia rezultata din valoarea de vanzare fortata a activelor netransferate raportata la valoarea de vanzare fortata totala a patrimoniului Oltchim, sens in care se va incheia un Proces-verbal de constatare, semnat atat de catre Oltchim S.A., cat si de catre adjudecatar.
Diferenta dintre pretul din oferta si noul pret va fi returnata de catre Oltchim S.A. adjudecatarului in termen de 3 zile lucratoare de la data incheierii procesului-verbal de constatare anterior mentionat;

b. In ipoteza in care vor exista active, autorizatii, permise, licente si alte certificari, descrise in Caietul de prezentare, ce prezinta importanta determinanta pentru afacerea Oltchim, al caror transfer nu s-a realizat, iar transferul acestora este imposibil de realizat din cauza refuzului autoritatii emitente, ofertantul va putea revoca oferta angajanta, cu consecinta recuperarii contravalorii garantiei de participare si a avansului achitat in conditiile de mai sus. In aceasta ipoteza, toate activele/autorizatiile/etc transferate vor reveni in patrimoniul Oltchim S.A., cu consecinta reinstituirii ipotecilor existente anterior efectuarii transferului.
Caracterul determinant, respectiv nedeterminant al activelor, permiselor, licentelor si al altor certificari pentru afacerea Oltchim, in functie de care se vor stabili ipotezele mentionate anterior, este cel care rezulta din Anexa nr. 2 la Caietul de prezentare.

Caracterul determinant, respectiv nedeterminant al activelor, permiselor, licentelor si al altor certificari pentru afacerea Oltchim, in functie de care se vor stabili ipotezele mentionate anterior, este cel care rezulta din Anexa nr. 2 la Caietul de prezentare.

Page 95 of 315