Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #33140 Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

2015-02-04 10:58

#33138: - Re: Re:  TI-AI LUAT-O SI TI-O VEI LUA IN CONTINUU....MAI MUSCA, OARE A CATA OARA TE MUSTI SINGUR....

 SABOTORULE, SPOLIATULE NE-AI CREAT ATATEA NUMAI PRIN FAPTELE TALE, O SA-TI MERITI SOARTA SI VEI FI LUAT ASA CUM CREZI TU CA NU STIM CE AI COMIS, ILEGALITATILE CU CARE AI INTOXICAT PE TOTI NEMERNICULE, FAPTELE TALE SI A ALTORA CA TINE. JEGUL TAU ESTE SA ARUNCI CU MIZERIE SI CREZI CA TOTI SUNT CA TINE INFECTULE, OTRAVITULE, SPURCATULE, SUGACIULE, PANARAMA SI IN VIATA DE ZI CU ZI SI AICI PE PETITIE ESTI PIERDUT IN ISTORIA TRECUTULUI LA CATE NENOROCIRI AI FACUT SI FACI TU CHIAR SI ACUM SCOSE DIN CONTEXT SI MULTE ALTE NEMERNICII...,  EU ITI RE.RE.RE.RE REPET SI RE.RE.RE.RE.RE REPOSTEZ SI RE.RE.RE.RE.RE REPUBLIC PENTRU INEPTI CA TINE CA, NU AM NICIUN STRES, TU TE ZVARCOLESTI SI TE STI CU FAPTELE SI MIZERIILE TALE SI CU TOT CEEA CE AI COMIS. TU VEI DA SOCOTEALA SI MULTI ALTII CA TINE ESCROCULE, OTRAVA SI SUGACIUL DE SERVICIU, MARSSS LA LADA DE GUNOI A  ISTORIEI NEGRE OLTCHIM.

VEI DA TU SOCOTEALA DE TOATE FAPTELE TALE COMISE, INTAMPLATE SI FORTUITE PRIN CEEA CE VEI TRAI TU SI TOTI SABOTORII CARE MAI AVETI TUPEU, INSA O SA VA PIARA ELANUL CURAND.

 

 TU ESTI SCOS DIN CONTEXT SI ASTA DOVEDESTE TOATA CRETINITATEA PE CARE O DETII. TINE-O BINE IN GURA AIA INFECTA SI NU MAI BATE CAMPIIIIIII... NENOROCITULE. DOVEDESTI CE ESTI,  UN GOL IN CUTIA CRANIANA PE CARE O EXPUI PESTE TOT, SALTIMBANC SI SUGACIUL DE SERVICIU, MAI MUSCA O DATA....

1, TU SUSTINEAI CRETINISMELE;

2. TU AI OBSTRUCTIONAT PRIN VEHEMENTA TA SA NU SE INTAMPLE ANUMITE ETAPE ALE LEGII si multe altele....;

3. TU AI INCALCAT MULTE DECIZII CORECTE SI ACESTEA S-AU AMANAT IAR ACUM AU CUMULAT DATORII SI CREANTE RESTANTE NEACHITATE si multe alte fapte comise de tine si multi ca tine....;

4. TU SI MULTI ALTII CA TINE ATI INVENTAT VOI DUPA URECHE SI PARERI, MINTIND OAMENII, MARII MINCINOSI SI HOTI PRIN FURT, VOI ATI FOST.

TU SI MULTI ALTII CA TINE ATI OTRAVIT TOT, VA MERITATI SOARTA, PAPA TOT.