Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BREAKING NEWS: la Oltchim.Cu insolvenţa nu-i de glumit!

/ #32042 Re: Re: Re: Re: Termeni uzuali, pentru toti scosii din context....

2015-01-15 14:07

#32037: - Re: Re: Re: Termeni uzuali, pentru toti scosii din context.... 

 PROSTIA SI CRETINISMUL ESTE INGRAMADIT IN CUTIA TA CRANIANA SI ATI INDOBITOCIT SI PE ALTII SA PIARDA SUME DE BANI SI ALTE FAPTE CU CARE TU SI ALTII ATI PARTICIPAT, NEMERNICULE. DE MAIMUTARELI SI PORCISME TE OCUPI SI VA OCUPATI. ESTI INAPTUL SI CRETINUL SECOLULUI. SUMELE DE PLATI COMPENSATORII BOLOVANE SUNT CREANTE CERTE DEOARECE SE ACHITA IDIOTULE SI NIMENI NU POATE ATACA SUMELE CARE SUNT IN ACTE ( BINE, TU SI ALTII  CA TINE  ASTA ATI FACUT IN PROCESE DE VI S-AU DAT CU IREVOCALE, V-ATI ATACAT CU CRETINISMUL VOSTRU SI ATI PRIMIT CE MERITATI PROCESE INCHISE...), FIIND IMPOZITATI, OPRITI PILONUL II PENSII PRIVATE, CASA DE PENSII..., INSA IN CRETINISMUL TAU SI A MULTORA PUTINI LA NUMAR UN GRUP SECTANT SI IESIT DIN CONTEXT, NU TINETI CONT CA OLTCHIM ESTE IN INSOLVENTA BOLOVANULE, NU POTI SA SPUI CA EXISTA DATORIE CURENTA (CARE DE FAPT ESTE TOT O CREANTA NEACHITATA, INSA TU REFUZI SI MULTI ALTII CA TINE...) ATATA TIMP CAT ESTE TRECUTA CA SI CREANTA IN ACTE, FIIND INSOLVENTA PROSTOVANE. LASA CA NU INTELEGI SI ESTI SCOS DIN CONTEXT.

CREANTE GARANTATE SAU CERTE CUM DORESTI SA LE INTELEGI SI PRIORITARI LA ACHITARE PRIN PLATI.

" Statul beneficiază şi el de prioritate la recuperarea creanţelor, ca şi foştii sau actualii salariaţi. "

 

"Creanțe salariale

Creanțele ce izvorăsc din raporturi de muncă între debitorul angajator și angajații acestuia. Aceste creanțe sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanțe de către administratorul judiciar/lichidator în cadrul procedurii de insolvență."

http://www.notiunidedrept.ro/creante-salariale/

Creanta certa

Sintagma ce desemneaza creanta ce are o existenta neindoielnica in sensul ca asupra ei nu s-a conturat un litigiu.Certitudinea creantei reprezinta o conditie pentru promovarea urmatoarelor demersuri procedurale:

- formularea unei cereri de executare silita a creantei;

- aplicarea compensatiei legale;

- promovarea de catre creditor atat a actiunii oblice cat si a actiunii pauliene.